Brak

Lepšu priču o ljubavi nećete čuti: Evo šta muž svaki dan radi za svoju ženu! (VIDEO)

Ljubav nema granicu. Oni koji su je iskusili, savršeno će razumeti potez ovog čoveka
Ljubav i zavođenje
22:20h Autor:
Lepšu priču o ljubavi nećete čuti: Evo šta muž svaki dan radi za svoju ženu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ JubileeProject

Njena priča počinje ovako: "Svako jutro se budim pre njega. Obožavam da ga probudim iznenada, tako da se trzne. Onda nastaje naš period škakiljanja i maženja sa kojim započinjemo jutro. Ustajem da mu spremim doručak. Iako nutricionisti savetuju da u kajganu dodate samo jednu namirnicu, on obožava mnogo povrća preliveno jajima, jer mu je takav doručak spremala mama. On to zove "jaja sa svim."

Možda neke žene ne vole da peru veš, ali ja obožavam. Želim da moj muž bude čist i ispeglan. Znam da zvučim staromodno, ali ja u tome uživam.

Slepom Beograđaninu ispao novčanik: Prolaznici pokazali koliko smo stvarno nepošteni! (VIDEO)

Foto: printscreen/ youtube/ JubileeProject
Foto: printscreen/ youtube/ JubileeProject

Obožavam da svako jutro idem sama na posao autobusom. To su momenti koji su samo moji. Tada čitam, slušam muziku, razmišljam.

Međutim, jedno jutro sam jedva stigla do posla. Iznenada, na sred pešačkog prelaza mi se zamutio vid i ja sam se onesvestila.

Doktor mi je rekao da bolujem od neke komplikovane bolesti i da gubim vid.

Prošli su dani, stanje se pogoršalo, a ja mom suprugu nisma mogla reći istinu. Šta da mu kažem: da će imati ženu invalida. Da će morati da brine o meni kao o detetu. Da neću moći da mu spremim doručak, operem mu veš, probudim ga u rane sate..."

Posvađala se sa mužem, a on joj je na tako dobar način pokazao da je voli!

Foto: printscreen/ youtube/ JubileeProject
Foto: printscreen/ youtube/ JubileeProject

Njegova priča:

"Obožavam moju suprugu. Ona je najdivnije stvorenje na planeti. Pre par meseci izgubila je vid. I dalje ne dopušta da joj pomognem u kućnim poslovima. Nekako je naučila da se brine o svemu i bez vida. Čak je našla način i da odvaja veš, belo od obojenog i da sama uključuje mašinu.

Sprema mi doručak svako jutro, baš kao i uvek...

Tvrdoglavo insistira da i dalje ide sama na posao... Puštam je.. Ali uvek, uvek idem iza nje kako bih bio siguran da je bezbedno stigla, prešla ulicu, sela na autobus, došla do posla... Ona o tome nema pojma. Nikad joj neću ni reći da je ujutru pratim.

Volim je."

Kompletnu priču pogledajte u kratkom videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs