Dobro obrati pažnju

Služiš mu samo za osvetu bivšoj: 7 sigurnih znakova da te iskorišćava!

Tu i tamo, on ima ispade o tome kakvo je "čudovište" bila njegova bivša, jer jednostavno to ne može da drži u sebi. Da je zaista krenuo dalje, mogao bi da priča o njoj, ali nipošto na ovaj način
Ljubav i zavođenje
06:06h Autor:
Služiš mu samo za osvetu bivšoj: 7 sigurnih znakova da te iskorišćava!
Foto: Shutterstock

Ove vrste veze imaju svojih prednosti, ali samo za one koji žele lakše da prebole ružan raskid. Ali, ako ti nisi trenutno u toj fazi i samo želiš normalnu vezu i odnos, ovo su znakovi da ga se moraš pod hitno da rešiš!

1. Vaš odnos se kreće jako brzo i sporo u isto vremeU roku od nekoliko nedelja već ti je izjavio ljubav te gotovo svaki slobodni trenutak provodi sa tobom. Ali, ti se nikako ne možeš rešiti osećaja da ga ne znaš i ne dobijaš dovoljno, između tih grandioznih izjava i epskih seks sednica.

2. Osećaš njegovu gorčinuTu i tamo, on ima ispade o tome kakvo je "čudovište" bila njegova bivša, jer jednostavno to ne može da drži u sebi. Da je zaista krenuo dalje, mogao bi da priča o njoj, ali nipošto na ovaj način.

3. Trudi se da je učini ljubomornomAko to nije paradiranjem s tobom po mestima gde zna da bi je mogao da je sretne ili da sretne nekoga ko nju zna, onda je to objavljivanjem zajedničkih slika na društvenim mrežama.

Ove ženske osobine uzbuđuju svakog muškarca: Kako da ga zavedete!

4. Seks, seks i još malo seksaTakvi frajeri vole koristiti seks kao sredstvo povezivanja s nekim, ali bez petljanja dubljih emocija u celu priču. Seks nikada nije loša stvar, ali ako se i tebi čini kako ga je ipak malo previše i kao da samo to radite, uzmi to kao znak upozorenja.

5. Nemate puno toga zajedničkogAli, zašto onda on želi da nastavite s druženjem?

6. On se ponaša kao da ste zajedno godinamaIako zapravo niste, nego mu je lakše da stvori takvu sliku, jer je pre tebe navikao na zajedništvo s bivšom i trebaš mu isključivo zbog sebičnih potreba.

7. Njegov interes za tebe se s vremena na vreme menjaJedan dan je najbolji na svetu, drugi dan potpuno hladan ili se uopšte ne javi. To je najbolji pokazatelj toga da ni on ne zna što tačno radi i želi, a to ne zaslužuješ.

Ona ima 70 godina i savršen odgovor na pitanje zašto se nikad nije udavala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs