Ne košta skoro ništa

Iskoristite praznični period: 15 načina da obradujete partnera, pamtiće to ceo život!

Uz samo malo volje i truda, vi i vaš partner možete da uživate u božićnim i novogodišnjim radostima u intimnoj atmosferi
Ljubav i zavođenje
16:14h Autor:
Iskoristite praznični period: 15 načina da obradujete partnera, pamtiće to ceo život!
Foto: Shutterstock

Praznično vreme često je vreme gužva, stresa, većih finansijskih izdataka… Sa druge strane ako imate decu, većina prazničnih priprema je usmerena na njihovu radost i veselje. U svemu tome vrlo je lako izgubiti osećaj radosti i veselja koje bi trebalo da nose novogodišnji praznici.

Ali, to ne treba da bude tako. Uz samo malo volje i truda, vi i vaš partner možete da uživate u božićnim i novogodišnjim radostima u intimnoj atmosferi. Za neke će vam trebati više planiranja, za neke manje, ali evo ideja, koje svakako možete da prilagodite raspoloživim željama i mogućnostima. Nemojte da propustite barem jedno romantično praznično veče.

Horoskop predviđa: Najluđi provod za Novu godinu, ovaj znak ne sme da ostane kod kuće!

Evo predloga:

1. Obucite se u pidžame, upalite sveće i popijte zajedno vrhunsko vino koje ste godinama čuvali za posebne prilike.2. Oboje obucite poseban praznični donji veš i prepustite se prazničnim čarolijama.3. Pustite omiljenu prazničnu ili neku drugu muziku u kojoj uživate i zaplešite.4. Provozajte se ili prošetajte po gradu i okolini i uživajte u novogodišnjoj rasveti.

Narodna verovanja vezana za novogodišnju noć: Mali rituali koji garantuju ljubav i novac!

5. U otmenom restoranu u kojem sebi ne možete da priuštite večeru naručite predelo i/ili desert.6. Gledajte klasičan film sa prazničnom tematikom uz omiljene grickalice ili večeru.7. Zajedno pojedite skupu čokoladu koju nikada ne biste dali deci.8. Spremite toplu čokoladu i u nju dodajte neko alkoholno piće.9. Šetajući gradom, kupite neko toplo piće i obiđite praznične štandove.

Svaka 7. osoba prevari tokom praznika: Evo kako da sačuvate svoju vezu!

10. Napunite međusobno božićne čarape ludim poklonima…11. Grudvajte se na ulici ispred svoje kuće poput dece (ako bude snega).12. Spremite večeru sami za sebe ili za prijatelje kod kuće, bez dece (oni mogu u sobi da jedu picu).13. Izmasirajte se međusobno eteričnim uljima uz svetlost sveća i intimnu muziku.14. Idite u bioskop ili pozorište.15. Okupajte se u penušavoj kupki uz svetlost sveća.

Uputstvo za snaje: Kako da se ne posvađaš sa svekrvom ovog Božića!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs