Evo kako da postupite

Baš kad krene nabolje, on se udalji: Muškarci se povlače iz ova dva razloga!

Ovakvo ponašanje muškaraca u vezama na koje su dobrovoljno pristali je učestalije nego što mislite
Ljubav i zavođenje
20:34h Autor:
Baš kad krene nabolje, on se udalji: Muškarci se povlače iz ova dva razloga!
Foto: Shutterstock

Milioni žena doživele su isto. Veza je krenula super, volite se, sve je baš dobro, a onda se on odjednom, bez ikakvog upozorenja, udalji. Žena je najmanje kriva, do tog trenutka uživala je u odnosu kakav su imali. Problem je u njemu, zar ne? Stvari nisu toliko jednostavne. Ovakvo ponašanje muškaraca u vezama na koje su dobrovoljno pristali je učestalije nego što mislite. Ponekad je to upravo način da se učvrsti veza. Samo su dva razloga za takvo ponašanje i oba su iznenađujuća:

1. Nizak mu je nivo testosterona

Muškarci i žene na drugačiji način se vezuju za svoje partnere.

"Stvaranje veze muškarce čini napetima, a žene opušta. Vremenom, žene opuste i muškarca pa on mora da se udalji kako bi ponovno stekao dovoljno testosterona. To ne znači da su otišli zauvek. Bitno je samo da ih ne proganjate, jednom kada odu. Vratiće se. Većina se vrati", kaže psiholog Džasbina Aluvalia.

Ne postoji nedostižan muškarac: 5 ključnih stvari da smuvaš svakog tipa!

2. Shvatio je da je samačkom životu došao kraj

Jednom kada naleti na ženu svojih snova, muškarac će da zastane kako bi procenio da li je ona vredna žrtvovanja svih prednosti samačkog života. Tada se pojavljuju strahovi poput "…uzeće mi novac, prijatelje i više nikada neću smeti da imam drugu".

Međutim, u stvarnosti se događa da muškarac želi da potroši novac na nju, stalo mu je da njegovi prijatelji budu impresionirani kad je upoznaju i žele da spavaju samo s jednom, s njom! Te strahove može da odagna samo pametna žena.

Možda ih ni ne primećujete: 4 sigurna znaka da muškarac manipuliše vama!

Evo šta da učinite kad muškarce uhvati panika: valja se fokusirati na sebe. Nije mudro trčati za muškarcem. Brinuti ili biti nesrećna jer je privremeno otišao rezultiraće povređenošću koja će da dovede do raskida. Ostaviti ga u takvoj situaciji nije dobra ideja. Budi u blizini i pričekaj. Vratiće se. Strahove koje ima, nastoj da neutrališeš. Pokaži mu da te njegov novac ne interesuje, da si indiferentna prema njegovim prijateljima, pa opet da normalno prihvataš njegovo društvo. Što se spavanja samo sa jednom tiče, tu nema popuštanja, pa ako će da pobegne, nek pobegne!

Fatalna zavodnica: Žena kojoj nijedan muškarac ne može da odoli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs