Otkriveno

Šta intimna frizura otkriva o njenoj vlasnici?

Pošto je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga šta se krije ispod gaćica
Ljubav i zavođenje
01:12h
Šta intimna frizura otkriva o njenoj vlasnici?
Foto: Shutterstock

Da bi naši intimni delovi tela bili uredni, moramo redovno da depiliramo bikini zonu. Ali, kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica. Evo šta intimna frizura može da otkrije o osobi koja je nosi.

Prirodna frizuraReč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo da vidimo na plaži izvan rubova kupaćeg kostima. Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. Skromna ste osoba koja zna što hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

TrougaoOvaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja osim prepona i bikini zone obuhvata uklanjanje većeg dela dlačica i na intimnom predelu, ostavljajući oblik prirodnog trougla. On opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja voli da se samo ponekad voli poigra sa seksepilom.

ČirokiKao što i samo ime kaže, ova intimna frizura podrazumeva liniju čija debljina zavisi od želje dame, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju. Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

BrazilkaBrazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Zarad postizanja ovakvog izgleda intimnog dela, ponosne vlasnice za lepotu trpe popriličan bol, a vole je i pripadnici jačeg pola. Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta hoće i na koji način da dođu do svog cilja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs