Neverovatno

Kada žene varaju, to rade bolje od muškaraca: Evo zašto nam to tako dobro ide!

Muškarci su jednostavno nepažljiva bića. Tako će se vratiti kući sa tragovima ruža, zaboravitće ukloniti dokaze iz spavaće sobe ili će se dopisivati sa ljubavnicom čak i pred ženom
Ljubav i zavođenje
01:34h Autor:
Kada žene varaju, to rade bolje od muškaraca: Evo zašto nam to tako dobro ide!
Foto: Shutterstock

Žene varaju - znamo da znate, ali kada se spomene reč "afera", retko ko prvo pomisli na nevernu ženu, zar ne? Pre 20-ak godina, samo je 9 posto žena priznalo da su bile neverne, a danas se taj broj popeo na čak 20 posto!

Žene varaju, ali kad varaju, to rade mnogo bolje od muškaraca pa se ne sazna toliko često. Evo i zašto.

Znamo čuvati tajne

"Žena zna čuvati tajnu" - zvuči neverovatno, ali znamo. Možda ne znamo čuvati tajnu o koleginici koja nam je nešto poverila i očekuje da to nećemo izbrbljati drugaricama na kafi, ali kad je u pitanju ljubavni život, pogotovo onaj zabranjeni, itekako znamo čuvati tajnu.

Mlakonja bez kičme: Kako žena od muškarca pravi slabića!

Znamo lagati, pogotovo u krevetu

Zna se da žena “gubi na vrednosti“ ako je spavala sa previše muškaraca, pa nam laganje i prikrivanje dolazi prirodno. Takođe, kada nas muškarac pita kako je bilo, reći ćemo "Super!" - čak i ako je bilo katastrofa. Ovakav trening nas osposobljava da lažemo i o seksu za koji niko ne sme saznati.

Iskusne zavodnice znaju: 7 poteza na koje pada svaki muškarac!

Pazimo na detalje

Muškarci su jednostavno nepažljiva bića. Tako će se vratiti kući sa tragovima ruža, zaboravitće ukloniti dokaze iz spavaće sobe ili će se dopisivati sa ljubavnicom čak i pred ženom. Žena koja vara će naći savršeno mesto na kojem nema šanse da je neko otkrije, pregledati odeću da ne bi bilo tragove, istuširati se kako ne bi mirisala na drugog muškarca: Mi smo pedantna bića i zato bolje varamo.

Žene maštaju o njemu, a on je pogrešan: Ovakav muškarac je uvek loš izbor!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs