Pročitajte zašto

Žene maštaju o njemu, a on je pogrešan: Ovakav muškarac je uvek loš izbor!

Oko njega su te prelepe žene koje samo prolaze kroz njegov život, ni sa jednom ne ostvaruje smislenu vezu i na kraju uvek ostaje potpuno sam
Ljubav i zavođenje
16:40h Autor:
Žene maštaju o njemu, a on je pogrešan: Ovakav muškarac je uvek loš izbor!
Foto: Profimedia

Uoči premijere "Spectre" , 24. filma o agentu 007, Danijel Krejg je svoj je lik okarakterisao kao osobu sa kojom ne bi hteo da se druži.

Uloga Džejmsa Bonda glumca Danijela Krejga učinila je imućnim. Uprkos tome, ne libi se da najpoznatijeg tajnog agenta na svetu nazove seksistom punim predrasuda i usamljenim i tužnim čovekom. Naime, tačno je tako u intervjuu za magazin Esquire okarakterisao lik koji glumi od 2005. godine.

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

"U ovom filmu moj Džejms Bond neće biti seksista kakvog smo do sada gledali. Lično, Bond je toliko usamljen da postaje otužan. Oko njega su te prelepe žene koje samo prolaze kroz njegov život, ni sa jednom ne ostvaruje smislenu vezu i na kraju uvek ostaje potpuno sam. Ne fascinira me 007 i uopšte nije osoba sa kojom bih voleo da se družim. Mislim da bi nam bilo dovoljno jedno večernje upoznavanje i ništa više od toga", kaže 47-godišnji Krejg.

Kada govori u revolucionarnim Bondovim karakternim promenama u novom nastavku, Krejg misli na to da će se u ovom nastavku prvi put nakon 1962. godine i početka franšize zaljubiti u zrelu ženu, gangstersku suprugu koju glumi 51-godišnja Monika Beluči.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs