Jednostavan test

Parovi u zdravim vezama ne rade ovih pet stvari: Proverite da li ste među retkim!

Ako imate zdravu vezu onda znate o čemu pričamo. Proverite da li smo u pravu
Ljubav i zavođenje
18:18h Autor:
Parovi u zdravim vezama ne rade ovih pet stvari: Proverite da li ste među retkim!
Foto: Shutterstock

Možda ste zajedno decenijama, a možda tek par meseci, međutim da li ste pravi, ozbiljni par koji je stvoren jedno za drugo? Ako jeste, onda sigurno ne radite ovih pet stvari:

Ne spominju stare svađe i probleme

Sve svađe iz prošlosti dosad su trebale biti rešene, bez obzira na patnju koje su vam prouzrokovale. Ako nisu, to nije zdravo, jer nikada nećete krenuti dalje.

Nema lažnih izgovora

"Izvini, ali i ti..." nije izvinjenje. Takve izjave samo dovode do novih svađa i rasprava. Samo "izvini", e to je ono pravo.

Formula večne ljubavi dostupna svima: U ovome leži tajna srećnih parova!

Ne okrivljavaju partnera za sve loše u vezi

Jer zna se da je za vezu potrebno dvoje te svaka priča ima dve strane. Parovi u zdravim vezama dele krivicu te razgovaraju i rešavaju probleme.

Ne omalovažavaju se

Parovi u zdravim vezama pokušavaju da budu što bolji jedno prema drugome te jednako tako uticati na svog partnera. Takođe, oni pokušavaju uvek da budu pozitivni, čak i u teškim vremenima.

Ne gube svoje "ja"

Lepo je biti u paru, ali pritom je bitno da ne izgubiš sebe te zanemariš svoju porodicu, prijatelje, hobije i ostale stvari koje te usrećuju. Parovi u takvim vezama zadržavaju svoja mišljenja i hobije, bez obzira na partnera.

Ljubavni test: Saznajte da li vaša veza ima budućnost!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs