Otkrijte više o odnosu sa partnerom

Ljubavni test: Saznajte da li vaša veza ima budućnost!

Ako želite da povećate mogućnost da vaša veza uspe, iskreno odgovorite na ova pitanja, zabeležite ih na papir, a zatim pročitajte objašnjenje i s njim uporedite vaše odgovore
Ljubav i zavođenje
14:02h Autor:
Ljubavni test: Saznajte da li vaša veza ima budućnost!
Foto: Shutterstock

Iako postoji mnogo načina da se veza održi i učvrsti, neke stvari su zajedničke svim srećnim parovima. Ako želite da povećate mogućnost da vaša veza uspe, iskreno odgovorite na ova pitanja, zabeležite ih na papir, a zatim pročitajte objašnjenje i s njim uporedite vaše odgovore.

Ovako voli prava dama: 12 stvari koje jaka žena želi u ljubavi!

Pitanja:

1. Da li slobodno vreme provodite zajedno?

2. Razgovarate li tokom dana s partnerom?

3. Da li još uvek na vašem partneru ili partnerki postoji nešto što vam se fizički sviđa: osmeh, pogled, govor, hod?

4. Mislite li oboje isto: da vezu treba da poboljšate, produbitie izgradite, ili ste oboje iskreno zadovoljni vezom takva kakva je danas?

5. Da li se u raspravama i povremenim svađama (koje su normalne za svaku vezu), koristite "niskim udarcima": spominjete njegove ili njene slabosti i kritikujete karakter partnera ili partnerke, iako to nema nikakve veze s vašom svađom?

Ne dolivajte ulje na vatru: 5 poteza koji pogoršavaju svaku svađu!

6. Da li nakon pomirenja zaista zaboravljate uzrok svađe, ili to samo kažete, a u sebi još uvek pamtite ono što je svađu uzrokovalo?

7. Postoje li stvari koje oboje volite s jednakim zanimanjem i žarom, bilo da se radi o planinarenju, kuvanju, igranju tenisa ili stvari koje su vam odbojne: životinje, vrsta muzike ili hrane?

Tumačenja testa pronađite OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs