Odmah prestanite

7 grešaka zbog kojih nikad nećete osvojiti muškarca: Čisti promašaji!

On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to želeli, niti će ga takav razgovor privući
Ljubav i zavođenje
14:30h Autor:
7 grešaka zbog kojih nikad nećete osvojiti muškarca: Čisti promašaji!
Foto: Shutterstock

Kada su u top zavodničkoj formi i naoružane samopouzdanjem, žene mogu muškarca lako da bace na kolena jednostavnim pogledom ili osmehom.

Ali, kada su "mišići za flert" nedovoljno izvežbani, događaju se klasični gafovi u komunikaciji. Proverite da li ste i vi napravili ovih sedam grešaka u nekoj fazi svog ljubavnog života ili ih još uvek pravite, pa vas zbog toga muškarci izbegavaju!

1. Neprestano kikotanje

Muškarci vole kada se smejemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smešne ili ako se potencijalni izabranik uopšte ne trudi da bude smešan, kikotanje će biti dočekano sa nevericom. Takođe, konstantno smejanje, bez obzira na pol, je gest koja se graniči sa psihičkom nestabilnošću.

Fatalne greške - Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!

2. Gledanje bez treptanja

Muškarci žele da budu doživljeni i kao zanimljivi sagovornici, koji znaju pametno da govore o širokom sprektru tema. Slušanje sa pažnjom je uvek veliki plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite sa intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja.

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima

Muškarac voli da se oseća kao lovac koji je "upecao" najbolju damu za sebe zahvaljujući svojim sposobnostima. On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to želeli, niti će ga takav razgovor privući.

6 stvari koje muškarci žele da naučite od njih - Život će vam biti mnogo lepši!

4. Laganje

Nema ništa loše ako malo preuveličate svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pevača ili pisca, a pravite se da ih obožavate, laž će pre ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem je totalni promašaj!

5. Proganjanje na društvenim mrežama

Sreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će poverovati toj priči jednom ili dvaput, ali ako se planirano srećete non-stop u gradu, mogli biste da postignete suprotan efekat. Suzdržite se i od proganjanja na društvenim mrežama i lajkovanja njegovog svakog posta ili fotografije.

6. Preterano opuštanje uz alkohol

Da bi prišle muškarcu, ženama je ponekad potrebna hrabrost u vidu alkoholnog pića. Ali, u želji da se opustimo, vrlo je lako preterati sa čašicom. Imajte u vidu da niko ne voli da razgovara sa osobom koja ne može da kontroliše svoj govor i telo.

Zašto muškarci varaju - Odgovori iz prve ruke!

7. Sramežljivost i ljubaznost

Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome udvarate, a da druga strana uopšte nije svesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi i da se vaša svaka rečenica doživljava kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će se nešto desiti samo od sebe nije baš tako često ostvarivo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs