Ne valja biti ni previše pažljiv

Kako sam uništio dve najbolje veze u životu: Najvažnija lekcija za muškarce!

Veliki romantični gestovi su dobri samo kada ste u dobroj, stabilnoj vezi - istakao je Džoš
Ljubav i zavođenje
21:04h Autor:
Kako sam uništio dve najbolje veze u životu: Najvažnija lekcija za muškarce!
Foto: Thinkstock

Pisac i komičar Džoš Gondelmen odlučio je da iz svog iskustva objasni zašto veliki, romantični gestovi od strane muškaraca nekada nisu dobri, već nešto najgore što mogu da učine u vezi.

Naime, on se na fakultetu zabavljao sa divnom devojkom, a vezu su započeli nekoliko meseci pre letnjeg raspusta, kada su se oboje vratili kućama. Međutim, on je odlučio da ih daljina ne rastavi i počeo je svojoj dragoj da piše pisma i šalje poklone, kako se ne bi udaljili.

"Svake nedelje slao sam joj paket sa sitnicama, poput stripa sa Bon Džovijem, kog je obožavala i pismima koje sam pisao u prvom ili trećem licu. Želeo sam da joj sa svakom pošiljkom stavim do znanja da sam zabavan, uzbudljiv i posvećen njoj", priča Džoš za Women's Health.

6 sitnica zbog kojih će vas voleti još više - Ženski postupci koje muškarci potajno obožavaju!

Ali, umesto ovih kvaliteta, devojka je videla samo jedan - očajno dete sa mnoštvom potreba! Preko telefona mu je rekla da ne mora da joj šalje pakete svake nedelje, ali on nije morao, već želeo.

"Da bi videla da sam dobar momak koji je voli, udvostručio sam broj pošiljki. Raskinula je sa mnom čim smo se vratili u školu", priseća se komičar.

Nekoliko godina kasnije, bio je sa drugom devojkom u ozbiljnoj vezi, ali nakon 18 meseci, sve je počelo da se raspada. Ona je želela da raskine, ali on ju je ubeđivao da otputuju u San Francisko, ne bi li se ponovo zaljubili jedno u drugo, ali i da se dobro zabave.

Ili se viđaš sa nekim, ili me ne voliš - Muž rešio da ostavi ženu, ali jednoj stvari se nije nadao!

"Uopšte nije bilo zabavno. Raskinuli smo poslednje večeri u San Francisku", priča on i dodaje šta je naučio iz ovih iskustava:

"Veliki romantični gestovi su dobri samo kada ste u dobroj, stabilnoj vezi. Ako imate čvrstu osnovu, sve će biti u redu, ali u suprotnom svako delo, čak i ono iz najbolje namere, stvara pritisak koji vaša druga polovina možda neće moći da podnese".

On je dodao i da je vrlo važno da postavite sebi jedno pitanje: Da li je partnerov trud ono što vas nervira ili sam partner?

"Ako je u pitanju ovo drugo, ne postoji poklon ili iznenađenje koje će vas odvesti do njenog srca", zaključio je Džoš.

Detoks od braka - 5 pravila popularne dijete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs