Obratite pažnju

Izgled šake otkriva da li će vam biti veran: Obratite pažnju na domali prst!

Psiholozi sa prestižnih univerziteta sproveli su studiju na 600 muškaraca i žena, u želji da uoče vezu između oblika šake i njihovih seksualnih navika
Ljubav i zavođenje
15:24h Autor:
Izgled šake otkriva da li će vam biti veran: Obratite pažnju na domali prst!
Foto: Shutterstock

Izloženost bebe visokom nivou testosterona dok je još u stomaku neminovno utiče na izgled, tačnije dužinu prstiju - tvrde naučnici sa Univerziteta Oksford.

Oni veruju da su ljudi koji imaju duži domali prst bili izloženi višim nivoima ovog hormona, ali i da se na osnovu dužine kažiprsta i domalog prsta može otkriti koliko je osoba verna.

Pročitajte u očima muškarca da li želi vezu sa vama ili samo seks - Pogled sve govori!

Naime, psiholozi sa prestižnih univerziteta sproveli su studiju na 600 muškaraca i žena, u želji da uoče vezu između oblika šake i njihovih seksualnih navika.

Kroz istraživanje došli su do zaključka da oni kojima je domali prst duži od kažiprsta imaju više sklonosti ka prevari, dok su osobe sa jednakom dužinom ova dva prsta većinom verne.

"Važno je napomenuti da su te razlike vrlo suptilne i vidljive samo kada se posmatra veliki broj ljudi. U suštini, ne možemo precizno predvideti ko će biti manje ili više veran" - istakao je doktor Rafael Vlodarski sa Univerziteta Oksford i dodao da na ljudsko ponašanje ipak utiču brojni faktori.

Hiromantija - Saznajte kako prsti odaju vaš karakter!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs