Da li ste i vi bile u takvoj vezi?

5 razloga zašto mlađi muškarci biraju starije žene: Faktor zabranjenog voća je jedan od presudnih!

Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije partnerke, dok je obrnuta situacija mnogo je prihvatljivija. Ali upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu za isprobavanjem novog
Ljubav i zavođenje
20:36h Autor:
5 razloga zašto mlađi muškarci biraju starije žene: Faktor zabranjenog voća je jedan od presudnih!
Foto: AP

Iako je naše društvo još uvek sklonije da odobrava vezu starijeg muškarca i mlađe partnerke, poslednjih godina sve je više parova u kojima je situacija obrnuta. Takve veze važe za intrigantne, a o razlozima zašto muškarci vole starije sprovedeno je niz anketa i rezultati su doveli do zaključnih pet razloga.

Starija žena i mlađi muškarac - tabu ili normalna stvar saznajte OVDE.

1. Zrelost i iskustvo

Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osećaj komfora, s njih "skida" obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su menjaju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom poput dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva neguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

2. Faktor zabranjenog voća

Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije partnerke, dok je obrnuta situacija mnogo je prihvatljivija. Ali upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu za isprobavanjem novog. Naime tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako da imaju.

Sa kakvim se sve muškarcima zabavljamo dok ne nađemo onog pravog pročitajte OVDE.

3. Nezavisnost i neopterećenost brakom

Većina starijih žena ostvarena je u poslovnom i finansijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze. Muškarci ističu da se bez pritiska partnerke lakše ostvaruju, tačnije na ovaj način uspevaju da odlože trenutak preuzimanja odgovornosti. Sem toga, reč brak, gotovo da starije dame ni ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

4. Smirenost i konkretnost

Poznato je da muškarci ne vole da komplikuju, naročito kada je reč o svakodnevnim sitnicama, starije dame vode se istim. Reč "drama" gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i da sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

Starija žena (40) i mlađi muškarac (24) - OVDE pročitajte zašto je takav spoj u seksu sjajan.

5. Neosporne veštine u krevetu

Iskustvo je moć znanja, pa je kod prednosti starijih dama važno istaći i njihove ljubavne veštine. Sloboda i samouverenost su presudni faktori i u krevetu, starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga, muškarcima pored sebe imponuje da imaju takvu dominu kojoj baš oni mogu da udovolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs