Uočite na vreme da je on za kratkotrajnu upotrebu

5 signala da on ne želi ozbiljnu vezu!

Jedno je šta vi želite, a drugo šta vam on daje. Zato, preispitajte kako se on ponaša sa vama, a ukoliko tražite stabilnu vezu i pronalazite se u sledećim stvarima, zaboravite na njega
Ljubav i zavođenje
17:52h Autor:
5 signala da on ne želi ozbiljnu vezu!

Dosta vam je nestabilnih veza kratkog daha i sada želite nešto ozbiljnije. Ili ste devojka koja samo može da funkcioniše u pravoj ljubavnoj idili, gde se on maksimalno posvećuje vama. Ali, ne zaboravite da nanjušite i njegove ciljeve, jer niste sami u vezi. Upozoravamo vas na sledeće stvari, koje su alaramirajuće i ukazuju da on ne želi ništa ozbiljno:

Žene iz ugla astrologije: Koja dama se vezuje za ceo život, a koja nikada ne prašta prevaru?

1. Kada jasno stavi do znanja da nije za vezu

Ako vam je nešto jasno kao dan, nemojte dodatno da ga komplikujete bez potrebe i stvarate sebi glavobolju, koju sami možete da sprečite. Ukoliko vam muškarac ubrzo nakon upoznavanja kaže da ne želi vezu, u ovome mu verujte bez rezerve. Nemojte se truditi da testirajte da li ste baš vi ta, koja ga može preobratiti i smiriti. Takvog muškarca, ako želite, samo iskoristite onoliko koliko vam treba, a onda ga bacite u prošlost i krenite dalje.

2. Ukoliko vas drži na distanci

Pričaće vam da zaista želi ozbiljnu vezu, ali vam to neće pokazivati. Ukoliko vaš muškarac od samog početka ne daje nikakve znake požrtvovanja, najbolje da mu odmah okrenete leđa i potražite drugu priliku. Ako je vaš odnos ličio na filmsku ljubavnu priču, gde vas je on tretirao kao princezu i bio spreman na mnoge ustupke, a onda je to prestao da radi zapitajte se zašto se situacija promenila. Možda je shvatio da još uvek nije spreman za preozbiljnu vezu, ili možda nije svestan da se sve više distancira od vas. Ukažite mu jasno da njegovo ponašanje nije dobro, a ukoliko on nastavi da vas dalje drži podalje od sebe, znajte da je vreme da stavite tačku na vezu.

Ne sviđate mu se dovoljno: Četiri glavna pokazatelja!

3. On je individualac koji nema bliske prijatelje

Muškarac koji nema u svom životu ljude koji su mu posebno dragi i bliski, jednostavno ne zna kako da neguje intimne odnose. On neće imati osećaj za vaše stanje ranjivosti ili preterane emotivnosti, jer nije navikao da deli svoju intimu ili da shvati koliko je bitno da pored ljubavnika budete i dobri prijatelji u vezi. Njegova ideja o privrženosti i skladnoj vezi može biti poprilično drugačija od vaše. Iako vi možete pokušavati da mu ulijete malo više saosećajnosti, vaša misija će se najverovatnije završiti bezuspešno. Ne možete krenuti kuću da gradite od krova, ukoliko nema temelj, a to je ono što vašem muškarci fali - dobra baza u emotivnom odnosu sa ljudima.

4. Vaš dragi nikada nije imao ozbiljnu vezu

Ubacuje vas u termine između poslovnih sastanaka i odlazaka sa drugarima na trening? Dame, taj muškarac jednostavno ne zna kako da se ponaša sa ozbiljnijom ženom, kojoj neće biti dovoljno da ga ima samo na sat vremena. A, razlog za takvo njegovo nonšalatno ponašanje može biti upravo činjenica da je navikao samo na seks na jedno veče i devojke koje su mu bile usputne stanice. U prevodu on je emotivno nezreo muškarac, koji ne zna šta znači kvalitetna veza. Ovakvi muškarci su, prema rečima mnogih svetskih seksologa, najlošiji ljubavnici, jer je za veštine u krevetu potrebno imati u kontinuitetu odnos sa jednom osobom kako bi bili spremni na eksperimentisanje i znali da oslušnete potrebe vašeg partnera tokom seksa. Zato, dečaka zarobljenog u telu muškarca odgurnite od sebe i pronađite čoveka koji zna kako da vam udovolji.

Na ovo nije teško uticati: Kako da svaki muškarac poludi za vama!

5. On vam ne poklanja dovoljno pažnje

Jedna stvar je sa svim muškarcima nepogrešivo ista - onaj koji želi ili voli neku devojku uradiće sve da bi joj to i pokazao. Ako vas on ne zove često telefonom, ne pojavljuje se sa vama na javnim okupljanjima, gde ste ga prethodno čekali jer je obećao da će doći, zaboravite na misao da sa njim može biti nešto ozbiljno. Kada slavite rođendan, njemu promakne da vam kupi makar i neku sitnicu, jer su mu mnoge druge stvari preče od vašeg slavlja. Da se razumemo, nije stvar u skupom poklonu, već znaku pažnje, koji istovremeno signalizira da ste mu bitni i da misli na vas. Što pre prepoznate tipove koji nisu materijali za vezu, pre ćete rasčistiti sa demonima prošlosti i okrenuti novi list sa stabilnijim muškarcem, na koga možete da se oslonite i planirate budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs