Dame, obratite pažnju

Bez dileme: 15 stvari koje muškarcima nisu nimalo privlačne kod žene!

Setite se samo koliko vas iritira kada je on jedan dan sa vama super, a drugi dan vas ignoriše? Isto tako, ni muškarci ne vole pomešane signale - vaše reakcije će ga vrlo lako zbunti
Ljubav i zavođenje
14:42h Autor:
Bez dileme: 15 stvari koje muškarcima nisu nimalo privlačne kod žene!
Foto: Shutterstock

Ukoliko smatrare da parfema nikad nije dosta i da je muškarcima zabavno da slušaju o vašem bivšem, u zabludi ste. Ovakve i slične stvari mogu momentalno odbiti vašeg potencijalnog partnera, a u nastavku slede neke od njih.

1. Dugi nokti Dok vi možda smatrate da su vaši dugi nokti izuzetno atraktivni, to je jedna od stvari koje muškarci jednostavno ne vole kod žena. Oni više vole prirodniji izgled kod devojke, pa čak i kada su nokti u pitanju. Uredni, skraćeni i lepo oblikovani nokti - pun pogodak.

Nemojte ga pitati, same otkrijte - OVDE pročitajte kako da znate da li ga privlačite.

2. Previše parfemaSvako voli da lepo miriše i ma koliko se vašem dragom sviđao parfem koji koristite, prejak miris mu neće prijati. Ne treba preterivati sa nanošenjem parfema - i ovde važi zlatno pravilo umerenosti. Nanesite ga tek toliko da se oseti i zagolica mušku maštu.

3. Preterano očajavanje

Muškarci prosto ne vole kada devojka suviše zavisi od njega. Konstantno "kukanje" da nešto ne možete bez njega ide im na živce. Definitivno ih više privlače žene koje su nezavisne, samostalne i koje ih pozovu kada im zaista treba muška pomoć, prenosi allwomenstalk.com.

OVDE saznajte koji je najbolji mamac za muškarce i osnovno pravilo privlačnosti.

4. Izigravanje "glupačice"Ovde nema mnogo polemike - svaki muškarac voli ženu koja ima svoj stav i ne boji se da kaže svoje mišljenje, pa čak i kada je u suprotnosti sa njegovim. Dakle, dame, budite svoje!

5. Pričanje o bivšem

Nijednom muškarcu ne prija kada devojka konstantno priča o bivšem. Možete poslati pogrešan signal. Na kraju, ukoliko vam je još stalo do bivšeg, ne treba da se upuštate u novu vezu.

Bez dileme - OVIH deset stvari čine ženu lepom, a ne seksi.

6. "Lake" devojkeOvo se ne odnosi samo na seks. Doza misterije i tajnovitosti uvek dobro dođe, naročito na prvom sastanku. Muškarci vole zanimljive devojke koje neće sve svoje tajne odati veš prilikom prvog susreta.

7. Oholost i zapovednički stav

Svaki muškarac može sam da donese odluke, tako da od devojke najmanje očekuje da mu bude majka. Kada vas pita za savet, tada ga i posavetujte. Ne treba mu zapovednik - time ga nikako nećete zadržati.

OVDE saznajte koje su najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu.

8. NepristojnostPoslednja stvar koju bi muškarci voleli jeste da imaju kraj sebe devojku koja ne zna da se ponaša, koja je često nepristojna i kojoj je drskost drugo ime. Dame, lepi maniri su put do muškog poštovanja.

9. Pomešane signale

Setite se samo koliko vas iritira kada je on jedan dan sa vama super, a drugi dan vas ignoriše? Isto tako, ni muškarci ne vole pomešane signale - vaše reakcije će ga vrlo lako zbuniti.

Ponašanje koje muškarci ne podnose kada ste u njegovom stanu - OVDE pročitajte više.

10. Previše "igrarija"Da, muškarci generalno vole izazove, ali treba imati granice u svemu. Ukoliko vam se zaista sviđa, a i vi njemu, pređite na stvar, dosta je bilo "igranja".

11. Ogovaranje

Ukoliko čuje da ogovarate druge devojke, steći će lošu sliku o vama - stvar je vrlo jednostavna. Koncentrišite se na sebe i njega, ostavite druge po strani.

12. Kašnjenje Muškarci vole kada njegova pratnja izgleda lepo, ali isto tako ne vole kašnjenje. Dakle, ukoliko vam je potrebno više vremena da se sredite, krenite na vreme i budite spremne pre nego što dođe da vam pokupi. Sve je u dobroj organizaciji.

13. Klonove

Pratite svoj stil i budite originalne, ne pokušavajte da kopirate druge devojke. Bez obzira što većina njih nose visoke štikle i uske crne haljine, vi se obucite u skladu sa svojom figurom i smislom za modu. Budite svoje, ceniće to.

14. Kada se barem nekad ne ponudite da plaite računKao džentlimen, muškarac će platiti račun, ali svakako će ceniti i kada se vi uhvatite za svoj novčanik.

Ne pravite problem gde mu nije mesto - OVDE saznajte koje tri stvari muškarci ne podnose tokom seksa.

15. Pokušavanje da ga promeniteSvako želi da bude voljen baš zbog onog što jeste. Nije pametno ni on vas da pokušava da promeni, kao ni vi njega. Ili vam se sviđa takav kakav je, ili ne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs