OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE BOG ZAVOĐENJA, A NAJOČAJNIJI JE U KREVETU: Žene, intimni odnosi s njim su NEVIĐENI PROMAŠAJ

Da li ste se nekada pitali koji je horoskopski znak najgori u krevetu? Sigurno niste očekivali ovakav odgovor!

Horoskop
21:40h Autor:
OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE BOG ZAVOĐENJA, A NAJOČAJNIJI JE U KREVETU: Žene, intimni odnosi s njim su NEVIĐENI PROMAŠAJ
Koji je znak najgori u krevetu?, Foto: Shutterstock

Važe za najdominantniji znak koji uvek voli da je u centru pažnje! Pohvale na njegov račun se gotovo podrazumevaju, a ne moramo da vam naglašavamo da obično misli da je najbolji u svemu. Pogađate o kome je reč? Verovali ili ne, radi se o Lavu!

Kada osvajaju, neprikosnoveni su, te devojke ostaju očarane i vrlo teško odolevaju tom šarmu! A onda na delu sva iluzija se rabija! Neviđeno razočarenje sledi kada se strasti rasplamsaju...

Strast, Par, Ljubav
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Kada se udvaraju, vi imate utisak da sledi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako.

Horoskopski znak Lav želi da bude u centru pažnje, pa se tako ponaša i u krevetu, usmeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka, ostajete nezadovoljeni.

Seks, Intimni odnosi
foto: Profimedia

On je očaran kada se vi trudite, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer su Lavovi obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom. Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog seksa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs