Umirite ga razgovorom

Dame, možete da im pomognete: Ovo su dva najveća muška straha!

Iako se trude da uvek izgledaju jaki i čvrsti, predstavnici jačeg pola imaju dva straha o kojima se plaše čak i da pričaju
Ljubav i zavođenje
02:36h Autor:
Dame, možete da im pomognete: Ovo su dva najveća muška straha!
Foto: Shutterstok

Iako im je dodeljen naziv jači pol, to ne znači da muškarci nemaju nikakve strahove, baš naprotiv - i oni se jako plaše određenih stvari!

Da li je ponovo u pitanju ego, ne znamo, ali ove dve misli koje se stalno motaju po njihovoj glavi zapravo su najveći strahovi muškaraca - piše magazin Women's Life.

1. Stalno se pitaju da li su njegove seksualne želje normalne

Muškarci žele seks na drugačiji način u odnosu na žene - na svakom mestu, sa ovom ili onom ženom...Kao što je poznato, veliki su uživaoci pornografije, a scene iz tih filmova ostaju u njihovoj glavi i u nekom trenutku žele da ih "odigraju". Međutim, duboko u sebi muškarci se plaše da svojim seksualnim apetitima ipak traže previše, pa se ustručavaju da pred ženom otkriju sve svoje fantazije.

OVDE pročitajte 10 tajni koje vam muškarac nikada neće otkriti!

Ali, možda je u pitanju samo to što oni ne znaju to da urade na pravi način.

Žena može da pomogne muškarcu da se među njima razvije poverenje do tog nivoa da se on oslobodi i po tom pitanju. To, naravno, ne znači da žena mora ili treba po svaku cenu da učini sve što muškarac poželi, već može razgovarati sa svojim partnerom o njegovim željama i fantazijama, pa da zajedno odluče da li se to može ispuniti.

Osim toga, ove vrste razgovora podižu seksualnu energiju između partnera i dodatno ih zbližavaju, pa ne treba da čudi ako nakon razgovora "sasvim slučajno" doživite najlepše seksualno iskustvo do sada.

Imajte na umu da svaki muškarac želi da seksualno zadovoljiti svoju partnerku, pa je vrlo preporučljivo i da se žene otvore, iskažu svoje želje i fantazije i na kraju svom muškarcu daju do znanja da je u tome uspeo.

Ego nije jedini razlog! Zašto je muškarcima važan ženski orgazam, otkrijte OVDE.

2. Kakav je u očima drugih muškaraca

Stereotipno verovanje da je muškarac taj koji treba da ima dobru platu, izdržava celu porodicu, uvek bude jak i nikada ne pokazuje svoje strahove, prilično opterećuje jači pol na psihološkom polju.

Iako su takva očekivanja gotovo nemoguća, muškarci se plaše da će, ukoliko ne ispunjavaju ove uslove, u drušvu biti poniženi, nesposobni, manje vredni i slično. Ego ovoga puta ide na sasvim drugu stranu - ne plaše se šta će žene misliti o njima, već kakav je njihov odraz u očima drugih muškaraca.

Dame, možete im pomoći i kod ovog problema! Pokažite im svoju podršku, podstaknite ga da razgovara o tome, uverite ga da je takvo mišljenje besmisleno, istaknite sve njegove kvalitete. Iako neće priznati, muškarcima će značiti razgovor o ovoj temi sa nežnijom polovinom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs