NEDAVNO JE PRIČAO O NJOJ...

VODITELJKA SE OPROSTILA OD SVOJE VELIKE LJUBAVI POTRESNOM PORUKOM: Igor je nikad nije zaboravio! (FOTO)

Toliko se radovao proslavi jubileja njegove grupe, a onda je sve u jednom trenu stalo...Bez teksta je ostala i poznata voditeljka, koja je bila velika njegova ljubav.

Ljubav i zavođenje
Autor:
VODITELJKA SE OPROSTILA OD SVOJE VELIKE LJUBAVI POTRESNOM PORUKOM: Igor je nikad nije zaboravio! (FOTO)
Foto: ATA Images

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je juče, posle kraće bolesti, u 56. godini. Naime, kako "Kurir" saznaje, pevaču je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana na Drugoj hirurškoj klinici.

Igorov poslednji intervju bio je za Grand magazin, a on je tom prilikomi otkrio da jebio u vezi sa poznatom voditeljkom Draganom Katić, pre više od dve decenije.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala s nama je bila pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja- rekao je pevač.

Ističe da zbog mnogo obaveza nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo.

- Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno imam najlepša sećanja na nju- izjavio je Igor u emisiji "Grand magazin" i dodao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

Dragana nije mogla da veruje šta se dešava, kada je čula da je Starčević izgubio bitku za život. Potresni rečima se oprostila od svoje nekadašnje velike ljubavi:

- Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao", rekla je ona za "Grand Online".

Igor Starović, Dragana Katić
foto: Printscreen Instagram story / dragana_katic

Na svom Instagramu je objavila njegovu fotografiju uz veoma kratku, a dirljivu poruku.

- Igore, mnogo, mnogo mi je žao - napisala je voditeljka.

30 godina "Divljih kestena"

Ove godine poznata grupa slavi jubilej, a Igor se veoma radovao tome.

- Proslavljamo 30 godina "Divljeg kestena" i dalje ne verujem kada to kažem. Tada smo se okupili, pamtim sve kao da je juče bilo. Tada se niko nije bavio muzikom, svi smo došli iz nekih drugih strana. Mi smo se skupili i napravili bend bez ikakvih ambicija. Posle 9 dana nastali su naši najveći hitovi - rekao je Starović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs