Neverovatno

BERLUSKONI OŽENIO 54 GODINE MLAĐU ŽENU! Zvanice kažu da je venčanje bilo bizarno! Da li ga i ona zove "tatica"?

Venčanje je izgledalo kao pravo: imali su tortu, mlada je bila u venčanici, ali nešto tu nije štimalo

Ljubav i zavođenje
Autor:
BERLUSKONI OŽENIO 54 GODINE MLAĐU ŽENU! Zvanice kažu da je venčanje bilo bizarno! Da li ga i ona zove "tatica"?
Foto: Profimedia

Silvio Berluskoni se oženio 54 godina mlađom Martom Fascinom, ali njihov brak nije služben što je mnoge zbunilo.

Kontroverzni milijarder i bivši italijanaski premijer Silvio Berluskoni (85) imao je simbolično venčanje s 54 godine mlađom političarkom Martom Fascinom pred 60 gostiju.

1 / 2 Foto: Profimedia

Simbolično venčanje je u stvari obećanje ljubavi, ali bez pravne moći. Par može izreći svoje zavete, imati venčanje prstenje i gosti možda neće ni posumnjati da nije reč o "stvarnom" venčanju. Dok nekima smeta što takva svadba nema pravnu moć, drugima je dovoljan taj romantični čin i očito Berluskoni i njegovoj izabranici to odgovara.

Marta je nosila na venčanju čipkastu venčanicu dizajnera Antonija Rive te ju je do oltara odveo njen otac.

"Marta, prema tebi osećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Nadopunjavaš me, ne bih mogao živeti bez tebe. Ispunjavaš moj život", rekao je bivši premijer u zavetima.

Inače, da su Marta i članica njegove stranke Forza Italia zajedno, saznalo se u martu 2020., a kako su pisali italijanski mediji, spojila su ih ista politička uverenja, ali i fudbal. Naime, ona je nekad radila u klubu A. C. Milan kojem je on bio predsednik.

Silvio Berluskoni
foto: Profimedia

Javnost komentariše kako Silvio paradira s maldom devojkom po društvenim mrežama nakon što je 2020. zbog nje ostavio Frančesku Paskale koja je bila "stara" za njega sa svoje 34 godine. Rugaju mu se da Marta izgleda poput njegove ćerke i unuke.

Podsetimo, Berluskonijevo bogatstvo se procenjuje na sedam milijardi dolara. Bio je akter nekoliko skandala s protitutkama i još mu se sudi za podmićivanje svedoka u suđenju za slučaj maloletne prostitucije.

Bivši premijer je ranije osuđen za plaćanje šest miliona funti maloletnoj marokanskoj prostitutki Karimi za seksualne usluge između februara i maja 2010., no nakon žalbe presude je odlučeno da Silvio nije kriv.

Kako su pisali italijanski mediji, Karima je bila jedna od učesnika Berluskonijeve seks zabava takozvanih 'Bunga Bunga' koje su se odvijale u njegovoj privatnoj vili. Bio je i deo financijskih skandala nakon što je 2013. osuđen za prevaru poreza i otkriveno je nekoliko slučajeva malverzacija.

Berluskoni je imao i problema sa srcem te je operisan u Americi u januaru 2007., a ranije se borio s rakom prostate. Tokom 2020. je vodio bitku s koronavirusom.

'Sa zadovoljstvom sam sebi rekao: "Izvukao si se opet"", istakao je bivši premijer. Dodao je da je to bio najopasniji izazov u njegovom životu.

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs