Da li je ovo normalno?

NJIHOVA VERIDBA ZGROZILA JE CEO SVET: Prsten Megan Foks krije tajnu - ako proba da ga skine, mnogo će je boleti! (FOTO)

Dva srca spojena su trnjem, po želji repera, koji veruje da ljubav mora da boli

Ljubav i zavođenje
Autor:
NJIHOVA VERIDBA ZGROZILA JE CEO SVET: Prsten Megan Foks krije tajnu - ako proba da ga skine, mnogo će je boleti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Megan Foks (35) i reper Mašin Gan Keli (31) verili su se nedavno u Portoriku, na istom mestu gde su se i zaljubili. Video prosidbe podelili su s obožavaocima na društvenim mrežama, a pritom su otkrili i informaciju koja je zgrozila pola sveta - da su oboje popili krv onog drugog.

Reper je sada otkrio simboliku vereničkog prstena koji je dao glumici.

"Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, to će je boleti", objasnio je reper, i dodao da "ljubav boli". Otkrio je i da se prsten može rastaviti i razdvojiti u dva prstena.

Megan Foks
foto: Profimedia

Naime, prsten se sastoji od dva kamena, zelenog i srebrnog koji simbolizuju njihova spojena srca. Stigao je direktno iz rudnika, a dizajnirao ga je zlatar Stiven Vebster.

"Koncept je da se prsten može rastaviti i od njega se mogu napraviti dva prstena. Kada su zajedno, na mestu ih drži magnet. Pa vidite kako se spaja? A zatim dve odvojene suze formiraju srce", objasnio je Keli.

"Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stivenom Vebsterom da budu dva, njen rodni kamen smaragd i moj rodni kamen dijamant. Postavljen na dve magnetne trake od trnja koje se spajaju kao dve polovine istih duša koje formiraju nejasno srce - našu ljubav", zaključio je reper.

Iako Vebster nije otkrio cenu prstena, stručnjaci za dijamante procenjuju da bi mogao da vredi i do 500 hiljada dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs