SVE JE BILA LAŽ

BILI SU 2 GODINE U VEZI, A ONDA JE ON NESTAO: 7 dana od njega ni traga, a onda je saznala jezivu istinu!

Ovo nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima

Ljubav i zavođenje
15:09h Autor:
BILI SU 2 GODINE U VEZI, A ONDA JE ON NESTAO: 7 dana od njega ni traga, a onda je saznala jezivu istinu!
Foto: Shutterstock

Korisnica Tik Toka koja se na ovoj mreži predstavlja kao Ketrin podelila je traumatično iskustvo kroz koje je prošla sa bivšim dečkom, a njeno priznanje postalo je viralno - pogledalo ga je preko 8,5 miliona ljudi.

"U aprilu 2020. dečko sa kojim sa bila dve godine je iznenada nestao. Kada sam podnela prijavu o nestaloj osobi, policija mi je rekla da moj dečko ne postoji. Tako sam otkrila da me je bivši lagao o svom pravom identitetu (i svemu ostalom) čitave dve godine. Odlučila sam da svoju priču podelim na TikToku kako bih pokušala da pronađem odgovore i shvatim šta se desilo. Video je eksplodirao i očigledno ga je video i moj bivši. Znam to jer sam ubrzo dobila pismo upozorenja od njegovog advokata", započela je priču Ketrin.

"Mesecima sam se osećala kao da moram da ćutim i da me neko kontroliše. Ali odlučila sam da više neću dozvoliti da mi neko preti, zastrašuje i manipuliše sa mnom. Biram da govorim istinu", dodala je ona.

Ketrin je nastavila sa svojom ispovešću jer je istakla "da želi da pomogne drugima da prepoznaju crvene zastavice u vezi".

Otkrila je da je dečka upoznala preko druuštvenih mreža i da su počeli da se zabavljaju 2018, jer je "odmah shvatila da je bio sve što sam tražila u partneru". Ketrin je istakla i da joj nije smetalo što je "često zauzet" zbog obaveza poslovnog konsultanta jer u početku nije želela ništa previše ozbiljno.

"Počeli smo da se viđamo samo jednom nedeljno, ali ja sam se brzo zaljubila. Ali baš zato što sam bila toliko zaljubljena ignorisala sam ove očigledne crvene zastavice: uvek smo se viđali u hotelu, dva puta sam dobila isti poklon, tvrdio je da nema društvene mreže", objasnila je ova mlada Amerikanka.

Stvari su eskalirale kada je došlo do trenutka u kom je rekla da ga voli, kada se on distancirao tvrdeći da njegova majka ima rak.

"Morao je da napusti Havaje i vrati se u Nju Džersi kako bi brinuo o njoj, a ja sam bila skrhana", istakla je i rekla kako su vezu nastavili na daljinu, a sastajali su se jednom mesečno u Njujorku.

"Ostavio bi me u hotelu i dolazio da me poseti nekoliko puta, ali ja sam mu stalno govorila da bih volela da upoznam njegovu mamu, porodicu i prijatelje. On je tvrdio da njegova majka ne želi posetioce, kao i da mu se ne sviđa njegova porodica", nastavila je svoju ispovest.

Uprkos svim signalima upozorenja, Ketrin je žmurila na njih, misleći da su problemi proizašli iz stresa zbog majčine bolesti. Uprkos svemu, njihova veza je napredovala, a par je počeo čak da razgovara o braku i deci.

"To je bio prvi put da sam bila zaista uzbuđena što ću provesti život sa nekim drugim. Ali, kako je godina odmicala on se sve više udaljavao, a onda mi u jednom trenutku nije pisao nedelju dana i prestao je da me pove. Moji prijatelji su mi rekli da me verovatno vara ili da ima drugu porodicu, ali ja jednostavno nisam želela da verujem u to", kazala je Ketrin.

Problemi su postajali sve veći - on joj je rekao da mu je otac bolestan od tuberkoloze što ih je još više distanciralo. No, Ketrin se u toku 2020. svakako preselila u Njujork zbog pandemije korona virusa, kada je paru krenulo strmoglavo nizbrdo.

Njen dečko je tvrdio da mu je majka na samrti i da želi da bude sa njom, a nakon toga i da je dobio korona virus zbog čega je hospitalizovan. Posle toga je jednostavno nestao i prestao je da odgovara na njene poruke i pozive.

"Nedelju dana kasnije, kjad god bih ga nazvala,dobila bih govornu poštu. Zvala sam svaku bolnicu u Nju Džersiju i nije bilo nikoga po njegovom imenu. Tražila je bilo kakav trag o njemu i nije mogla ništa da pronađe. U maju sam podnela prijavu o njemu kao o nestaloj osobi, ali čak ni policija nije mogla da pronađe njegovo ime. Shvatila sam da je lagao o svom identitetu", zaključila je.

Na kraju se ponovo prijavila na aplikaciju preko koje su se i upoznali i videla je da je bio aktivan samo tri dana pre toga: "Želela sam logičan odgovor, ali znam da njegovi postupci nisu bili logični".

Ketrin je ovo priznanje završila izjavom da se oseća izdanom, ali da nije ljuta i da želi da on jednostavno dobije ono što mu je potrebno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs