britanski premijer menja dosta pelena

ŽENIO SE 3 PUTA, VARAO SUPRUGE I IMA ŠESTORO DECE: Turbulentan život Borisa Džonsona!

Britanski premijer, Boris Džonson ženio se tri puta, a prethodna dva braka su propala kada se otkrilo da je imao aferu sa sledećom suprugom

Ljubav i zavođenje
10:16h Autor:
ŽENIO SE 3 PUTA, VARAO SUPRUGE I IMA ŠESTORO DECE: Turbulentan život Borisa Džonsona!
Foto: Profimedia

Nakon višegodišnjih nagađanja, Boris Džonson (57) konačno je priznao da je otac šestoro dece, piše Daily Mail.

Britanski premijer je u intervjuu za američku televiziju rekao kako biti roditelj zahteva puno truda i da 'dosta menja pelene'.

Britanski premijer, čije drugo dete s poslednjom suprugom Keri Džonson treba da se rodi na Božić, ne voli da govori o svom vrlo zanimljivom privatnom životu, ali je sada na američkoj televiziji napravio presedan.

U intervjuu za NBC tokom boravka u Njujorku, Džonson je prvi put priznao da ima šestoro dece - iz tri različite veze - iako je bilo nekih sugestija da bi moglo postojati i sedmo.

Premijer s trećom suprugom Keri Džonson ima jednogodišnjeg sina Vilfreda, a četiri sina ima sa bivšom suprugom Marinom Viler, s kojom je u braku proveo 25 godina. A od nje se razveo upravo zbog sadašnje žene.

Keri i Boris Džonson
foto: Profimedia

Džonson ima i vanbračnu ćerku iz afere sa novinarkom i likovnom kritičarkom Helen Mekintajer. Mada sudski postupak iz 2013. nagovestio je da bi moglo postojati i drugo dete iz te veze.

Puno posla, ali volim to

U razgovoru za emisiju Today, Borisa su pitali da li je istina da je otac šestoro dece, na što je on odgovorio da jeste. Upitan kako je to biti otac malom detetu dok je na vlasti, odgovorio je: 'To je fantastično. Puno je posla, ali ja to volim, apsolutno volim. Menjam dosta pelena.'

Boris Džonson se ženio tri puta, a oba prethodna braka završila su se razvodom nakon što se otkrilo da je prevario tadašnje supruge.

Džonson se prvi put venčao 1987. Prva supruga mu je bila Alegra Mostin-Oven, koju je upoznao tokom strudija. Ovaj brak je potrajao sve do 1993, kada su se razveli jer je Boris varao suprugu sa Marinom Viler, poznanicom iz detinjstva.

Boris Džonson i Marina Viler
foto: Profimedia

Sedam godina nakon što je ušao u drugi brak sa Milerovom, od koje se razveo prošle godine, Džonson je započeo aferu sa Petronelom Vajat, ćerkom poznatog britanskog novinara Vudroa Vajata. Ona je kasnije ispričala kako je imala jedan spontani pobačaj, a jednom je abortirala.

2006. Džonson započinje vezu sa novinarkom Anom Fazakerli.

Iako je još bio u drugom braku, Džonson započinje i treću vanbračnu aferu, ovog puta sa Makintajerovom, koja ostaje trudna 2009. Iz te veze dobio je ćerku Stefani.

Tabloidi za to saznaju naredne godine i tada počinje licitacija koliko dece zapravo aktuelni premijer, a tadašnji gradonačelnik Londona ima.

Džonson najpre nije želeo da prizna devojčicu, a 2013. je čak zatražio sudsku zabranu objavljivanja te informacije.Na sudu je izgubio, ali tokom procesa se spekulisalo da postoji još jedno dete iz te veze.

Da priča bude kontroverznija, starateljstvo nad njom je potom preuzeo partner njene majke, Vilijam Keš. Nakon te drame, Džonson se pomirio sa svojom tadašnjom suprugom Marinom Viler.

Ali, njihov brak opet stavljen na test nekoliko godina kasnije, ali ovaj put brak je pukao. Marina je najpre 2018. izbacila Džonsona iz kuće zbog afere s Keri Simons, a dve godine kasnije zvanično su se razveli.

Nakon što se pročulo da će Džonson sa Keri dobiti dete , Viler je bila očajna, a njihovo četvoro dece besno. Druga Džonsonova supruga rekla je i da je bila van sebe zbog toga što se Boris verio i s novom ženom planirao decu dok je razvod još bio u toku.

Džonson je svojoj deci - Lari Letice (26), Mili Arthuru (24), Kasiji PeaČes (22) i Teodoreu Apolu (20) - lično pokušao da kaže da će on i Keri dobiti dete, koje se rodilo 2020.

Sebični gad

Saznavši za očevu vezu s Keri, koja je 24 godine mlađa od Borisa, Lara je prijateljima čak rekla da je njen otac 'sebični gad' te da su sva deca podržavala majku tokom razvoda.

Objava veridbe Borisa i Keri usledila je samo 11 dana nakon što je na sudu okončan njegov brak s Marinom Viler.

Par je bio u braku 27 godina i ima četvoro dece, a gospođa Viler, inače uspešna advokatica, navodno od bivšeg supruga treba da dobije četiri miliona funti.

Džonson i Keri potvrdili su nedavno da očekuju još jedno dete, nakon višemesečnih glasina da pripremaju venčanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs