NE DA JOJ SE!

NATAŠA BEKVALAC OPASNO NIJE IMALA SREĆE: Dečko joj tragično skončao, prvi muž doživeo užasnu nesreću, treći je tukao...

Lepa pevačica nizala je ljubavne tragedije...

Ljubav i zavođenje
Autor:
NATAŠA BEKVALAC OPASNO NIJE IMALA SREĆE: Dečko joj tragično skončao, prvi muž doživeo užasnu nesreću, treći je tukao...
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Domaća javnost bila je na nogama kada je proslavljeni srpski vaterpolista i bivši muž Nataše Bekvalac, Danilo Ikodinović, doživeo nezgodu na motoru 2008. godine, a lekari su mu se tada borili za život. Danilo se, na sreću, oporavio od teške saobraćajne nesreće, ali je upravo ona i sve što se dešavalo nakon nje - bilo uzrok kasnijeg razlaza sa Natašom.

Nataša je još tada objašnjavala da ne voli kada Ikodinović vozi svoj motor, a redakcija Kurira je saznala otkud pevačici ovakav strah.

Naime, zahvaljujući pouzdanom izvoru Kurir je saznao da je prvi dečko Bekvalčeve, sa kojim je bila u vezi pre snimanja svog prvog albuma, poginuo vozeći motor.

Danilo Ikodinović
foto: Kurir Arhiva

“On je bio fin mladić, studirao je arhitekturu i Nata je bila baš zaljubljena u njega. Često su se vozili na motoru i ceo Novi Sad ih je znao. P. A. je obožavao brzu vožnju i to mu se, nažalost, obilo o glavu. Nesreća koju je doživeo bila je kobna po njega. Nataša od tada nosi traume od motora i brze vožnje”, pričao je izvor za Kurir.

Bekvalčeva i P. u trenutku njegove pogibije više nisu bili u vezi, ona je tada snimala svoj prvi album, ali je veoma emotivno podnela njegov gubitak. Igrom sudbine pevačicin prvi muž Danilo Ikodinović bio je veliki zaljubljenik u motore.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir / Stefan Jokić

“Jedino zbog čega se žena i ja svađamo jesu moj motor i brza vožnja – rekao je Dača u jednom intervjuu dok je još bio u braku s Natašom. Nekoliko meseci nakon toga doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na svojoj sivoj “jamahi” i jedva ostao živ.

Poslednji pevačicin suprug Luka Lazukić takođe je pasionirani motociklista. Njemu su motori veliki hobi. On je bio i jedan od organizatora moto-manifestacije koja se održava na Tari. Ipak, njemu se nije dogodila nesreća sa motociklom, kao Dači i Natašinom prethodnom dečku, ali je zato pevačici napravi pakao od života, kada ju je pretukao samo nekoliko dana po rođenju njihove kćerke Katje.

Nataša Bekvalac, Luka Lazukić
foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Pevačica je Lazukića data prijavila policiji i Centru za socijalni rad, da bi se nakon nekog vremena i formalno razvela od njega, čime je okončala i svoj treći brak.

Lazukiću nije trebalo dugo da preboli ovaj razlaz, pa se vrlo brzo upustio u romantičnu vezu sa Slađanom Ivanišević, sa kojom je ubrzo dobio i dete.

Pre braka sa Lazukićem, Nataša je bila u naizgled skladnom braku sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, ali i taj brak je okončan, spekuliše se baš iz raloga jer je pevačiva pala na šarm IT stručnjaka i pasioniranog motocikliste. Pevačica je i s drugim suprugom imala isti problem, jer je i Ljuba Jovanović vozio brzu mašinu na dva točka.

Nataša Bekvalac, Ljuba Jovanović
foto: Kurir

Na osnovu svega ovoga možemo samo da zaključimo da novosadska Barbika baš nije imala sreće u ljubavi. Možda će za Natu važiti - četvrta sreća!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs