Filmski susret

Od 4. do 14. avgusta: Ova tri znaka napokon će doživeti ljubav za ceo život!

Astrolozi predviđaju filmsku ljubav za ova tri znaka i to sve do sredine avgusta.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Svima je potrebna ljubav, ali nisu svi te sreće da je sretnu. Astrolozi predviđaju da će ova tri znaka doživeti letnju avanturu, strast koja će potrajati ceo život.

Upravo ta ljubav će ih napuniti pozitivnom energijom. Osećaće se kao da nemaju ni jedan problem na svetu, oduševljeni novim naletom osećanja.

Ljubavno blagostanje čeka Vagu: ovaj znak će doživeti preokret u ljubavnom životu. Ta nova ljubav će Vagi pomoći da zaboravi na sva loša iskustva koja je do sada imala. Voljena osoba će im ući u život nakon dugog posmatranja i premišljanja. Bik će imati sudbonosni sastanak, gde će doći do upoznavanja staložene i uravnotežene osobe. Upravo ta osoba će pomoći Biku da postane uspešan i na poslovnom i na privatnom životnom polju. Nova ljubav će Biku otvoriti put ka velikom novcu, usponu u karijeri...

Škorpija je zaslužila ljubav, nakon svega što je preživela. Ljubav će ukloniti svu patnju iz života Škorpije. Ta ljubav će apsorbovati sve negativno i loše, a Škorpija će napokon poverovati u pravu ljubav.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...