NESVAKIDAŠNJE

Lepšu prosidbu niste nikad videli: Oduševiće vas ono što je ovom momku palo na pamet! (FOTO)

In je zaprosio na spektakularan način, a ona nije mogla ništa drugo da kaže osim "Da!"

Ljubav i zavođenje
Autor:
Lepšu prosidbu niste nikad videli: Oduševiće vas ono što je ovom momku palo na pamet! (FOTO)
Foto: printscreen twiter / Erica_lee_10

Džon Nikotera zaprosio je svoju devojku, Eriku Pendrak, tokom izuzetno retkog kosmičkog događaja.

Nedavno se na našem nebu pojavila kometa Neowise. Ono što je najzanimljivije kod ove komete je to što se možete videti samo jednom u 6.800 godina, što ga čini speltakularnim događajem i najromantičnijom prilikom za prosidbu

"Uplatio sam putovanje kao božićni poklon, ali nažalost, to putovanje je otkazano, pa sam morao da smislim bolju ideju za prosidbu. Pošto sam u toku sa dešavanjima vezanim za svemir i čitam o trenutnim događajima, odlučio sam da je zaprosim pod kometom. Činilo mi se kao izuzetno romantična ideja", rekao je Džon.

Ovo je najluđa prosidba koju ste ikada videli: Reči kojima je zaprosio će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Nije imao puno vremena za planiranje i rekao je da se sve dogodilo vrlo brzo. U roku od 5 dana je došao na ideju Neowisea, pronašao je mesto gde se ovaj spektakl može najbolje videti i pitao je da li želi da bude samo njegova do kraja života.

"Svaka fotografija je snimljena u ekspoziciji od 7-10 sekundi, a Erika i ja smo se samo smeškali. Gledajući jedno u drugo, znao sam šta ću učiniti, ali sam ujedno i proživljavao sve naše zajedničke trenutke, život koji smo stvorili zajedno i nikad se u životu nisam osećao tako srećno", opisuje Džon taj trenutak.

Najsmešnija prosidba ikada: Mladoženja jedva ostao čitav! (VIDEO)

Kada joj je napokon postavio ono sudbonosno pitanje, Erika je bila u potpunom šoku jer nije ni slutila šta će se desiti. A on tvrdi kako još uvek ne može da veruje kako se sve tako savršeno spojilo. "Bukvalno je sve bilo kao iz snova", rekao je.

Fotografije srećnog trenutka brzo su se raširile internetom, ostavljajući ljude bez teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs