PUTEVI SU IM SE NEOČEKIVANO UKRSTILI

Sudbina ih je spojila na neverovatan način: Ljubavna priča ovog para će vas dirnuti pravo u srce! (FOTO)

Te večeri on joj je spasao život i postao njen heroj...

Ljubav i zavođenje
Autor:
Sudbina ih je spojila na neverovatan način: Ljubavna priča ovog para će vas dirnuti pravo u srce! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Neke ljubavne priče su baš kao sa filmskog platna. Za Šantel i Ostina sudbina je imala neočekivani plan.

Šantel je uživala sa prijateljicama u lokalnom baru kada joj je prišao momak po imenu Ostin. Bio je to prvi dan muzičkog festivala u Las Vegasu. Samo mu se nasmešila, razmenili su par reči i ona je nastavila da igra sa drugaricama ni ne sluteći da će taj isti mladić 24 sata kasnije spasiti njen život. Tog dana jedan mladić je izvršio masovno ubistvo u tom gradu, a Šantel je preživela samo zahvaljujući ovom hrabrom momku.

Njihova priča je počela baš ovako: Šantel je prvo odbila poziv da krene na ovaj festival, ali drugarice su je na kraju ipak ubedile.

Ljubavna priča burnija od filmske drame: Do poslednjeg dana života Ričard Barton je iskreno voleo samo nju! (FOTO)

Njihovi su se putevi isprepleli u jednom baru, Ostin joj se udvarao, a ona je bila ljubazna i pomalo suzdržana. Na kraju su ipak počeli da čavrljaju i shvatili su da tu postoji hemija.

"Osećala sam se kao da se poznajemo oduvek. Razmijenili smo brojeve telefona i dogovorili za susret sledeće večeri", ispričala je Šantel.

Drugog dana festivala svi su zajedno uživali na koncertu u neposrednoj blizini pozornice, kad je oko 22 sata nepznat mladić počeo da puca na ljude iz svog apartmana na 32. spratu hotela.

"U početku smo mislili da je to vatromet budući da svi veliki koncerti obično imaju nekakav vatromet, ali kad se nije zaustavio, svi su se počeli bacati na pod. Neko vreme smo ostali na zemlji, ali pucnjava nije prestajala. Onda smo rešili da pobegnemo sa tog mesta. Svi su trčali u različitim pravcima, a samo je Ostin ostao sa mnom i trčali smo zajedno".

"Otišli smo u bolnicu i tamo ostali celu noć, a on se ni tad nije odakao od mene ni metar, celu noć me je grlio i tešio".

Na početku braka glumac se teško razboleo: Kad su svi odustali, ona je ostala pored njega! I tako punih 30 godina!

Sutradan je svako otišao svojoj kući, Šantel u Kanadu, a Ostin u Kaliforniju. Ni velika udaljenost nije učinila da odustanu jendo od drugog. Svakog dana su razgovarali telefonom, a Šantel priznaje da joj je mnogo pomogao da zaboravi na događaj koji je zadesio.

"Bio je jedina osoba sa kojom sam mogla da razgovaram o tome, osećala sam se sigurno i dobro sa njim. Šest nedelja kasnije je došao čak u Kanadu samo da bi mene video".

Sve ostalo nakon toga je istorija. Ljubav je od tog susreta svakim danom sve jača. Ostin ju je zaprosio 8. marta 2019., 18 meseci nakon započinjanja veze. Oni su se nedavno i venčali.

Džon Travolta i Keli Preston: Ljubav duga 28 godina pobedila najveću ljudsku tragediju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs