Obratite pažnju

Kako nas kontrolišu: Pet signala zbog kojih je najbolje da ga ostavite!

Ljubav se ne kupuje, koliko god da je skupocen poklon, a ako vas uverava da ste krivi za nešto, čak i kad niste učinili ništa loše, dobro razmislite da li vam treba takva osoba u životu
Ljubav i zavođenje
20:50h Autor:
Kako nas kontrolišu: Pet signala zbog kojih je najbolje da ga ostavite!
Foto: Thinkstock

Ukoliko primetite neke od ovih stvari kod vašeg partnera, osigurana vam je veza puna problema i nesuglasica. Dobro razmislite da li želite da živite sa svakodnevnim svađama i bez poštovanja i da li stvarno hoćete vezu u kojoj vam je osigurana muška manipulacija.

1. Kad zabrlja, kupuje poklone

Cveće, čokolade, ulaznice za koncert ili veće stvari, u zavisnosti od toga koliko ima para ili koliko je pogrešio. Ali, ne postoji način da ostanete ljuti na njega posle toga, zar ne? Međutim, ljubav se ne kupuje poklonima

2. Daje prazna obećanja

"Nikada te neću prevariti, nikada te neću ostaviti, ti si jedina koju ću ikada da volim" - a kako on može da bude siguran u to?

3. Ispiranje mozga

On vas uverava da ste krivi za nešto, čak i kad niste učinili ništa loše. Muškarac koji za svaki problem traži krivce u drugima ne zaslužuje vašu pažnju i trud, jer je on uzaludan.

Šta da radite ako imate strašno ljubomornog dečka, saznajte OVDE.

4. Uverava vas da ste nerazumno ljubomorni

On flertuje sa drugom ženom, ali vi ste ta koja priređuje nepotrebne scene. Nerazumne ste i posesivne, i tako dalje. Sasvim je u redu da vaš dečko ima prijateljice, ali ne one koje tretira na isti način kao i vas. Granice moraju da postoje.

5. Ističe kakva ste srećnica, jer ste njegovi

Ne zaboravite i uvek ponavljajte u sebi: nijednoj devojci ne treba dečko poput Kanjea Vesta.

A kojim tehnikama muškarci manipulišu ženama, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs