jednostavno je

Osvojićete muškarca koji vam se sviđa za tren oka: Pravilo 50/70 u flertovanju sigurno pali!

Kako biste postali majstor zavođenja, potrebno je samo da naučite ovo pravilo

Ljubav i zavođenje
Autor:
Osvojićete muškarca koji vam se sviđa za tren oka: Pravilo 50/70 u flertovanju sigurno pali!
Foto: Shutterstock

Iako flertovanje izgleda jednostavna zamisao, nekada jednostavno nije lako napraviti prvi korak kada nam se neka osoba dopada.

Postoje ljudi kojima udvaranje ide od ruke, dok su druge ipak "smotane" u takvim situacijama, te ne znaju kako da na pravi način stave do znanja muškarcu da ih privlači.

Upravo zato, donosimo vam jednu caku koja će vam flertovanje učiniti lakšom i zabavnijom. A kada je isprobate videćete da je i te kako efikasna.

Tara Fields, autorka knjige „The Love Fix“ otkriva ženama da im za zavođenje muškarca koji im se sviđa ne treba napadna taktika, niti uvežbane tehnike.

Naime, ističe kako je važnije da ostavite utisak prirodne osobe, a muškarcu stavite do znanja da vas interesuje. To ćete postići uz pomoć pravila 50/70.

Dugo apstinirate? Evo na koje sve načine vam to ugrožava zdravlje ako ste žena, a kako ako ste muškarac!

foto: Profimedia

Šta je to 50/70-pravilo?

Iako na prvu loptu zvuči kao neka matematička formula koju treba rešiti, ustvari je reč o svesnom kontaktu očima.

Naime, studija iz 2012. godine koju su sproveli istraživači sa Univerziteta Mičigen pokazala je da ciljani pogledi prema partneru mogu biti signal zainteresovanosti i poverenja. Konkretno, to bi značilo da muškarcu dajete do znanja ne samo da vam se dopada fizički, već i da ste spremni za razgovor.

Kako funkcioniše?

Prema ovom pravilu, kako bi flert bio uspešan, te dobili ravnotežu između poverenja i zainteresovanosti, tokom razgovora treba gledati muškarca u oči 50 posto vremena dok govorite i 70 posto vremena dok ga slušate.

Glavni krivci za nedostatak ljubavi: Filozof otkriva 10 razloga zašto mnogi ne mogu da pronađu pravog partnera!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs