Glamur nije prioritet

Kad se zgodna, moderna i lepa žena uda za običnog muškarca: Evo šta se dešava 23 godine posle! (FOTO)

Ona je našla sreću, ali ne onako kako biste vi to pomislili

Ljubav i zavođenje
13:06h Autor:
Kad se zgodna, moderna i lepa žena uda za običnog muškarca: Evo šta se dešava 23 godine posle! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker (55), raznežila je obožavatelje, a verujemo i supruga Metjua Broderika (58) objavivši njihovu zajedničku fotografiju iz mlađih dana na Instagramu uz naslov: "23 godine. Prošli smo dug put ljubavi."

Zvezda serije Seks i Grad, seks simbol, modna ikona i jedna od najzgodnijih žena holivuda, ove godine slavi pune 23 godine ljubavi sa glumcem Metjuom Broderikom, sa kojim ima troje dece: Džejmsa (17) i desetogodišnje bliznakinje Marion i Tabatu.

Par živi u Njujorku, u jednom velikom stanu i za razliku od holivudskih zvezda, vode normalan život. Sara Džesika Parker se često može videti kako šeta sa kćerkama, vodi ih u park ili na pijacu.

Tokom pandemije, par se sa decom zatvorio u svoj stan, a dane provode u kuvanju i igranju društvenih igara.

Šta je toliko sporno u njenom stajlingu: Sara Džesika Parker izazvala burne reakcije svojom pojavom! (FOTO)

1 / 2 Foto: Profimedia

Izgleda da žena koja se proslavila glamuroznim oblačenjem, živi jedan obični život daleko od sjaja Holivuda.

A evo kako je počela njihova ljubavna priča:

Sara Džesika Parker je imala jednu veoma javnu i veoma burnu vezu sa Robertom Dauni Džuniorom, koji je u to vreme bio pod jakim uticajem opijata. Svaki momenat par je izlazio na naslovnim stranama tabloida, a Sara nije mogla da održi kakvu takvu normalnost u ljubavi sa poznatim glumcem.

1991. godine raskida burnu vezu i upoznaje Metjua koji tada režira pozorišnu predstavu za kompaniju koju su vodila Sarina braća.

Par se postepeno upoznaje, izlazi u bioskop, na kolače i ljubav se rađa.

"Jasno se sećam tog dana kada smo prvi put otišli na sastanak. Malo ko je uspeo da mi se tako ureže u pamćenje. Bila je jedinstvena, prelepa i zanosna", prisetio se Metju.

Na pitanje šta je pomislila nakon tog prvog zvaničnog sastanka, Sara je rekla: "On je verovatno najduhovitiji momak koga sam srela u životu. Tako je vedar, zgodan, možda najlepši čovek koga sam upoznala. Totalno sam luda za njim."

Zabavljali su punih pet godina, a onda su, u najvećoj tajnosti, organizovali venčanje za koje niko nije znao i 19. maja 1997. godine pozvali 100 članova porodice i najbližih prijatelja u njujoršku sinagogu.

Teška srca priznajemo: Sara Džesika Parker je ostarila i to nam teško pada! (FOTO)

Iako su svi bili uvereni da će odmah posle venčanja stići i deca, to se nije dogodilo. Sina Džejmsa Vilkiija rodila je tek 2002. godine, kada je već postala zvezda "Seks i grada". Sedam godina kasnije, zahvaljujući surogat majci, supružnici su dobili i bliznakinje koje su nazvali Marion i Tabita.

Kako su oboje utvrdili, tajna njihovog i više nego uspešnog braka je i u tome što su svoj privatni život oduvek držali dalje od javnosti, ali i u tome što su pre svega prijatelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs