On je taj

Ne možeš ostaviti muškarca koji ima ovih 7 kvaliteta!

Ne dozvoli da ostaneš bez čoveka koji se ponaša ovako

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ne možeš ostaviti muškarca koji ima ovih 7 kvaliteta!
Foto: Profimedia

Kada upoznamo neku osobu i započnemo vezu sa njom, to se dešava s razlogom. To znači da nas je u početku privlačio nekom osobinom i karakteristikama. I vremenom, zbog rutine, prestanemo da primećujemo ono zbog čega smo se u tu osobu i zaljubili.

Tada često dolazi do razilaženja, raskida veze ili braka.

Međutim, nikad nemojte sebi da dozvolite i ostavite muškarca koji poseduje ovih 7 kvaliteta:

Pametan je

Ne mora da poseduje diplome tri fakulteta. Ne mora da ima čak ni jednu diplomu, ali on uvek ima praktičan savet za svakoga, a teme razgovora su žive i enrgične. Nakon razgovora sa njim osećate se nadahnuto i puno entuzijazma.

Sviđa mu se vaš smisao za humor

Kaže se ako je osoba zaljubljena, smejaće se na sve glupe šale svoje srodne duše.

Zna za kompromis

Potpuno je normalno da u braku ili vezi dođe do nesporazuma i razmirica. Međutim, biti u braku sa osobom koja zna za kompromis, je uspeh! Takva osoba će vam sačuvati živce, verujte nam.

On te podržava u svemu

On vam nikad neće dozvoliti da odustanete!! Uz takvu podršku - sve je moguće!

Voli decu

Iako još uvek nemate dece, ali vaš muškarac voli da razgovara, igra se i smeje sa mališanima od prijatelja, komšija, kumova - onda ste srećna žena.

Voli svoju mamu

Čak i ako je njegova majka daleko od ideala, čak i ako nije imao baš srećno detinjsvto, a on opet svoju mamu razume, poštuje i rado zove, onda je to pravi muškarac. Ovo ukazuje na samo jedno: pored sebe imate zrelog čoveka.

Ljubaznost

Sluša vas sa razumevanjem, daje savete, a ne kaže da je sve glupost i da po nekada ne znate šta pričate? Podržava vas i saoseća sa vama. Ako mu u očima vidite istinsku brigu i ljubaznost - čestitamo pored sebe imate savršenog čoveka.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs