Dajte im šansu da vam pomognu!

Kada bi žene znale o čemu muškarci misle dok vode ljubav, manje bi se nervirale: Još jedan dokaz da smo 2 različita sveta!

Intimna pitanja

Ljubav i zavođenje
Autor:
Kada bi žene znale o čemu muškarci misle dok vode ljubav, manje bi se nervirale: Još jedan dokaz da smo 2 različita sveta!
Foto: Shutterstock

Mnoga istraživanja pokazala su da su tokom vođenja ljubavi muškarci ti koji postižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok kod žena taj postotak iznosi od 50 do 70 posto.

Istovremeno, neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo njihov užitak i ne brinu se hoće li i žena doživeti vrhunac. No, istina je drugačija. Iako, naravno, postoje mušarci koje nije briga je li žena uživala u intimnom činu, većini je itekako stalo.

Novinar Majkl Kaslmen koji već više od 40 godina odgovara na slična pitanja, kaže da pitanje koje mu postavljaju mnogi muškarci glasi - kako da pomognem svojoj partnerki da doživi orgazam? Osim toga, zabrinutost muškaraca oko vlastitih problema kako što su prerana ejakulacija ili veličina polnog organa, delom proizlazi iz verovanja da njihovi problemi utiču na užitak njihovih partnerki.

Istina je da ti i slični problemi imaju manje veze sa seksualnim zadovoljstvom žena nego što muškarci veruju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs