lJUBAV KAKVE NEMA

Ona je prava Bondova devojka: Neobična ljubavna priča Pirsa Brosnana! (FOTO)

Njegova prva žena je umrla od raka. Glumcu je trebalo dugo da se oporavi, a onda je upoznao svog anđela čuvara

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ona je prava Bondova devojka: Neobična ljubavna priča Pirsa Brosnana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nije tajna da pronalaženje prave ljubavi nije lako. Nekima su potrebne godine da to urade, nekome ceo život. Mnogi očajno tvrde da ljubavi nema, drugi žive u prošlosti i sećanjima na voljene...

Ali ona postoji! Prava ljubav postoji! Samo je trebate pronaći, i to je moguće.

Poznati glumac Pirs Brosnan, koji je igrao Džejmsa Bonda je uradio upravo to. Nakon što je doživeo strašnu tragediju...

Pirs Brosnan je svoju suprugu, Kasandru Haris upoznao na simanju filma. Bila je to ljubav na prvi pogled. Poznati glumac se odmah oženio. Par je odgajao troje dece (dvoje Kasandrine i jedno usvojeno), a onda su nakon tri godine dobili zajedničko dete.

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

foto: Profimedia

Kasandra je uvek verovala u Brosnanov uspeh, te ga je ubedila da dođe u Holivud, gde je glumac stegao sjajne mogućnosti.

Kada je Kasandri dijagnostikovan rak jajnika, njen suprug je pokušao da što više vremena provede sa njom, i do kraja su se zajednički borili protiv surove bolesti. Ali, na žalost, 1991. godine Kasandra umire.

"U svemu tome postoji neverovatna surovost. Zastrašujuće je izgubiti osobu sa kojom ste podelili apsolutno sve što čini vaš svet. Prvi put u životu osećam takvu strepnju i sve me boli," izjavio je tada glumac.

Nakon Kasandrine smrti, Pirs je pokušao da se vrati poslu, aktivno je odgajao decu. Međutim, izgledalo je kao da ne može da se oporavi. Međutim, sudbina je odlučila da ga pozitivno iznenadi.

Tri godine nakon smrti supruge, 1994. godine, Brosnan dobija drugu šansu za sreću. Susret sa novinarkom Kili Šej Smit postaje sudbonosan.

Kirk Daglas (102) i Ana (99) u braku su 65 godina: Kako je najlepša holivudska ljubav opstala uprkos najgorim tragedijama i iskušenjima! (FOTO)

foto: Profimedia

Na dan kada su se sreli, razgovarali su tri sata i nisu mogli da se odvoje jedno od drugog. Njihov susret je bio kao susret dve osobe koje su se ceo život tražile.

"Bukvalno nisam mogao da se odvojim od nje. Otišao sam na neko snimanje i nakon 10 minuta mi je dosadilo. Kupio sam avionsku kartu i krenuo ka njoj, dok je ona to isto uradila i krenula ka meni. Jednostavno nismo mogli da živimo jedno bez drugog, i to je sve!"

Nije samo Pirs poludeo, Kili je takođe osetila privlačnost.

"Nikad ranije nisam srela takvog muškarca. Pirs zaista zna da voli ženu. Veoma je pametan i šarmantan. On primećuje lepotu koja dolazi iz duše," rekal je Kili.

Kili nikad nije bila ljubomorna na njegovu bivšu ženu Kasandru:"Prirodno, često sam se prisećao gubitka i tugovao sam zbog svoje Kasandre, a Kili je plakala sa mnom. Mislim da je ona moj anđeo, koji uvek pazi na mene."

Ljubav holivudskog zavodnika ne zna za granice: Posle 13 godina braka on svojoj supruzi i dalje piše ljubavna pisma i voli kao prvog dana!

foto: Profimedia

Pirs i Kili su bili u vezi duhih 7 godina da bi se na kraju venčali. Ne zbog toga što nisu bili sigurni u svoja osećanja, već što je bilo potrebno vreme da sve dođe na svoje.

Prošlo je punih 25 godina od upoznavanja ovog para, 18 godina od venčanja, a oni su srećni kao i prvog dana.

"Volim je mnogo. Sviđa mi se njena energija, strast. Kada me pogleda, kolena mi zaklecaju. Ona je moja žena definitivno," kaže glumac.

Par ima dva sina. Kili je jednom objavila fotografiju na instagramu gde je napisala: "Srećan ti dan očeva, najsrećniji, najvelikodušniji i najnežniji tata. Hvala ti što sa mnom deliš ovo predivno putovanje - roditeljstvo. Hvala ti na sreći koju pružaš meni i deci."

Pirs Brosnan i Kili ne uzimaju u obzir prošle godine i ne obraćaju pažnju na starost.

Barak Obama: Pre nego što se venčate, postavite sebi ova 3 pitanja!

foto: Profimedia

"Godine su samo broj. Glavna stvar je da smo se našli. Svakog dana se još više zaljubljujemo. I šta bi moglo biti lepše na svetu?" kaže ovaj par.

"U Kili smo našao svoju idealnu ženu. Čak i ako bih morao da biram između milion drugih, opet bih nju izabrao. Ona je moja snaga, moja podrška bez koje ne bih mogao živeti."

Neka vam ova ljubavna priča bude dokaz da ljubav uvek nađe svoj put i uvek dopre do onih koji žele i znaju da vole.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs