Oni su dokaz da prava ljubav postoji

Od ovog holivudskog para možemo mnogo toga da naučimo: Kroz sve neprilike su prošli zajedno, a danas je njihova ljubav jača nego ikada!

Čini se da Kristin Bel i njen suprug Dak Šepard imaju jedan od najboljih i najdugotrajnijih brakova u Holivudu, ali njihov put do skadne veze nije bio ni malo lak

Ljubav i zavođenje
14:35h Autor:
Od ovog holivudskog para možemo mnogo toga da naučimo: Kroz sve neprilike su prošli zajedno, a danas je njihova ljubav jača nego ikada!
Foto: Profimedia

Ovaj Holivudski par je prošao kroz mnogo lepih, ali i onih ružnih situacija, ali nisu dozvolili da ih išta slomi. Na svojoj vezi su radili i nisu dozvolili da posustanu pred prvom preprekom. Oni su pravi primer jedne zdrave i uspešne zajednice.

Par se upoznao 2007 godine, a 2009 su zajedno zaigrali u jednoj romantičnoj komediji. U intervju-u Kristen je iskreno govorila o njihovoj vezi i tom prilikom izjavila:

"Naučila sam koliko je važna zdrava komunikacija. Koliko je bitno razgovarati o svojim najdubljim, najmračnijim strahovima i osećanjima “, rekla je. „Vaš partner bi trebao da čuje vaše najveće strahove i nesigurnosti, jer kada ih izgovorite naglas, stvorili ste sigurnu zonu.“

Tajna strasti koja ne bledi: Rod Stjuart i Peni Lankaster slave 20 godina ljubavi bez trzavica!

2010. godine su se verili, a u brak uplovili 2013. godine. Tokom njohove dugogodišnje veze često su se susretali sa problemima, ali su ih sve uspšno prevazišli.

Na pitanje o njihovoj vezi, Dik je jednom prilikom rekao: "Kristen je dobra devojka. Odrasla je hrišćanskoj porodici, išla je na fakultet, bila odlična u školi i sjajno je započela karijeru. Kada smo se upoznali moj način života joj je bio zastrašujući. Teško joj je bilo da poveruje da ću ikada uspeti da joj ostanem veran i da ću biti dobar otac, zbog mog stila života. Prvih godina veze, to je ono zbog čega smo se svađali skoro svakodnevno. "

U martu 2013. godine su dobili prvo dete, a ubro zatim su se i venčali. 2014. je na svet došlo i njihovo drugo dete.

Kada se zaljubi Kventin Tarantino (56), onda to ovako izgleda: Danijelu (35) ljubomorno čuva samo za sebe! (FOTO)

Na jednoj premijeri je još jednom pokazao koliko mu supruga znači. "Ona je pravi oslonac i podrška. Bila je uz mene u svakom trenutku i pomogla mi da se najbolje pripremim za ovu ulogu, zbog toga je zaista jako cenim"

Kristen je jednom izjavila da njihov brak ne bi uspeo da nisu u njega ulagali. Na samom početku veza je bila na klimavim nogama, ali im je bračna terapija pomogla da prebrode sve nsuglasice.

"Naša veza nije bila savršena“, rekla je. "Imali smo nekoliko godina borbe i trzavica i dosta rasprava. Smenjivali su se periodi ljubavi i mržnje, pa smo zato i odlazili na terapiju parova i trudili se svim silama da ne pustimo da naš odnos izbledi, jer smo bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo".

Brak mi je pucao po šavovima, zato sam našao sebi ljubavnicu: A onda je sve pošlo po zlu!

"Definitivno smo morali naporno da radimo na tome da postanemo bolji par, jer smo oboje neverovatno tvrdoglavi i prilično smo različiti", rekao je on.

U jednom periodu Dak se borio sa problemom alkoholizma, ali Kristen je u svim tim trenucima bila pored njega i zajedničkim snagama se izborili.

Ove godine njih dvoje slave 12 godina ljubavi i podrške i iza sebe ostavljaju sve neprijatne situacije sa kojima su se uspešno izborili.

Sve ljubavi Nikite Mihalkova: Dobar čovek koji je stalno varao žene!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs