nesvakidašnji potez

Nesvakidašnji potez slavnog muzičara: Nakon 10 godina braka, OPET zaprosio svoju suprugu! (FOTO)

Ovaj poznati pevač sigurno zna kako da iznenadi svoju suprugu!

Ljubav i zavođenje
16:11h Autor:
Nesvakidašnji potez slavnog muzičara: Nakon 10 godina braka, OPET zaprosio svoju suprugu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovaj poznati muzičar je odlučio da ponovo zaprosi svoju suprugu Ajdu Fild za njen 40. rođendan. U pitanju je dobro poznati - Robi Vilijams!

Ajda je na svom instagram profilu podelila slatki video od trenutka na Instagramu, gde je Robi pevao sopstvenu verziju svoje pesme "Angels", a potom je i kleknuo na koleno i rekao: "Dušo, još jedna stvar. Hoćeš li se ponovo udati za mene?"

Gosti na zabavi su se oduševili potezom slavnog muzičara i oduševljeno su posmatrali dok je srećan par zagrljen plesao na desnom podijumu. U opisu na objavi Ajda je jednostavno napisala: "Odgovor je da."

Gosti su oduševljeno gledali koliko su Robi i Ajda srećni, a obožavaoci su na društvenim mrežama ostavili lavinu pozitivnih komentara!

Podsetimo, Robi i Ajda su se venčali 7. avgusta 2010. godine, a tajna ceremonija venčanja je održana u Robijevoj kući u Los Anđelesu.

Robi Vilijams po treći put postao otac: Žena poznatog pevača objavila srećnu vest na Instagramu i raznežila sve! (FOTO)

foto: AP / Gareth Fuller

U tom periodu, Robi je izjavio sledeće za svoju suprugu:

"Ona izvlači ono najbolje iz mene. Ajda je impresivna žena i čini da želim da budem bolja osoba." Dodao je: "Ajda je od prvog trenutka izgledala kao najlepša devojka na svetu, a ja sam uz nju najsrećniji čovek na svetu!"

Od dana njihovog venčanja do danas, Robi i Ajda su dobili troje dece: ćerke Tedi (6), i sedmomesečnu Koko, kao i četvorogodišnjeg sina Čarlija.

Šta drugo da dodamo, osim: "Živeli mladenci! Ponovo!"

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs