Ostao šokiran

OBUKLA VENČANICU POSLE 35 GODINA: O njegovoj reakciji bruji Internet! (VIDEO)

Ovih dana društvene mreže je oduševio video u kojem je jedna majka na zahtev svoje ćerke odlučila ponovno da proba venčanicu koju je nosila na svom venčanju pre 35 godina. Reč je o videu Ešli Trenkl koji je postavila na svoj TikTok profil, a u kojem glavnu ulogu ima njena majka Pat. A do ove ideje su došle budući da su poslednjih meseci tražile haljinu koju će Ešli nositi na svoj veliki dan.

Porodica
Autor:
OBUKLA VENČANICU POSLE 35 GODINA: O njegovoj reakciji bruji Internet! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Kako to često biva, majka i ćerka se nisu slagale oko odabira haljine. Pat je bila iznenađena trenutnom ponudom i primetila je da joj za oko zapinju samo haljine nalik onoj kakvu je ona nosila na svom venčanju sredinom 80-ih. U šali je tada dodala kako bi bilo sjajno da ponovo proba svoju venčanicu i vidi da li joj još pristaje, a Ešli je zaključila kako je to zapravo izvrsna ideja.

Nema dileme, to je ljubav za ceo život: 11 znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu!

My rock, role model & best friend. #mom

A post shared by Ashley Trenkle (@ashtrenkle) on

@ashtrenkle

if my husband doesn't react like this in 35 years, I don't want it ?? ##herecomesthebride ##mom ##dad ##reallove ##fyp

♬ original sound - ashtrenkle

Pristajala je savršeno! U vrlo kratkom roku video je skupio je preko 2.5 miliona pregleda, a deo popularnosti svakako duguje i njenom ocu Krisu. Naime, njegova rekcija nakon što je ugledao svoju suprugu u haljini koju je nosila na dan njihovog venčanja, dirnula je mnoge. I sama Ešli je u opisu videa postavila sledeće: "Ako moj suprug ovako ne reaguje za 35 godina, onda nije vredno".

Kris je na suprugu ostao šokiran čak joj je priznao da mu suze naviru na oči. "Nisi se nimalo promenila" -rekao je. Njegova supruga je otkrila kako nije očekivala takvu reakciju pa je bila ganuta jer je smatrala kako će se on samo nasmejati kada je ugleda. Supružnici su se upoznali 1978. godine kada je Kris svirao u bendu, a Pat odlazila na njegove svirke kako bi mogla da ga gleda iz prvih redova. U braku su dobili dve ćerke na koje su neverovatno ponosni, a tajnu svoga bračnog uspeha vide u tome što se dobro poznaju. "Svađamo se i mi kao i ostali, ali na kraju dana se ipak razumemo" - otkrila je Pat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs