bivši supružnici

Pokazala si mi šta je prava ljubav: Evo zašto je Ben Aflek bivšoj supruzi uputio predivne reči!

Bivši supružnici ostali u sjajnim odnosima

Ljubav i zavođenje
21:12h Autor:
Pokazala si mi šta je prava ljubav: Evo zašto je Ben Aflek bivšoj supruzi uputio predivne reči!
Foto: Beta/John Shrearer

Ben Aflek (46) i dalje gaji određenu vrstu ljubavi prema svojoj bivšoj supruzi, Dženifer Garner (47). Glumac je podelio na Instagramu slatku poruku majci njegovo troje dece, i svojoj majci, Kristin, u nedelju u čast Dana majki.

"Srećan Dan majki za dve neverovatne majke koje su mi pokazale značenje ljubavi", napisao je on, zajedno sa fotografijom Garnerove i Kristin dok zajedno šetaju i fotografijom Afleka iz detinjstva sa majkom.

Ben Aflek i Dženifer Garner imaju dve ćerke: Violet En 13, i Rouz Elizabet, 10, i sina Samuela Garnera, 7.

Da podsetimo, Aflek i Garnerova su se venčali 2005. godine, a razveli su se u aprilu 2017. godine. Njihov razvod je okončan u oktobru 2018. godine, a jedan izvor je rekao da će par ostati ujedinjen zbog svoje dece.

"Džen i Ben nastavljaju da zajedno rade kako bi im roditeljstvo ostalo što je moguće bolje. Oni zaista vole da funkcionišu kao porodica, i da rade zanimljive porodične stvari bilo da su to izleti, kuvanje ili gledanje filmova", rekao je izvor.

"Ove godine su oboje imali neke uspone i padove, a čini se da su na dobrom mestu sada", dodao je isti izvor. Aflek je u martu pohvalio Dženifer, ističući da je imao sreće da je ona majka njihove dece.

"Kada je neko majka vaše dece, ona će biti najvažnija osoba u vašem životu, i to je dobro", rekao je on. "Nadam se da sam prilično dobar tata. Svakako se jako trudim. Srećan sam što su dobili sjajnu mamu", istakao je glumac.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs