biće vam sve jasno

Ako morate da ga zamolite za ovih 10 stvari, onda čovek sa kojim ste definitivno nije za vas!

Evo nekih stvari koje se podrazumevaju, i kada ste dužni da pitate svog čoveka za njih, onda treba da preispitate odnos između vas dvoje!

Ljubav i zavođenje
19:10h Autor:
Ako morate da ga zamolite za ovih 10 stvari, onda čovek sa kojim ste definitivno nije za vas!
Foto: Profimeida

Naravno da svaki čovek ima svoje mane, i neće uvek doneti cveće svojoj ženi, ili neće biti romantičan sve vreme. Ljudi su ljudska bića i oni će praviti greške. Međutim, kada žena mora pitati muškarca sa kojim se zabavlja, da stalno radi nešto s njom, onda taj muškarac definitivno nije za nju!

Evo nekih stvari koje se podrazumevaju, i kada ste dužni da pitate svog čoveka za njih, onda treba da preispitate odnos između vas dvoje:

Poseta vašoj porodici

Kada ste dužni da pitate svog čoveka da li možete da posetite one koji vama sve znače, treba odmah prekinuti vezu. Osoba koja stvarno brine o tebi i misli o tebi nikada te neće držati daleko od porodice koja te je odgajila.

Da provodi vreme sa vama

Kada čekate da vaš čovek nađe neko vreme da bude zajedno sa vama, ne bi trebalo da čekate još dugo. Biće to pravi trenutak da potražite nekog drugog.

Šta ne možete ili ne možete jesti

Kada vam kaže šta vam je dozvoljeno da jedete, možete ga bukvalno šamarati svojim čizburgerima.

Izlazak, ali bez prijatelja

Kada vaš čovek uvek dovodi svoje prijatelje kada izlazi, a ne provodi neko vreme sa vama, onda definitivno nešto nije u redu.

Da bude fin prema ljudima do kojih vam je stalo

Poštovanje onih koje volite treba da budu nešto zajedničko. Kada ih ne poštuje ili se ne odnosi prema njima kako bi trebalo - znate šta sledi.

Da vam da malo prostora

Svima nam ponekad treba prostor. Takođe nam je potrebno vreme samo za nas. Ne želimo da neko bude sa nama sve vreme, i sigurni smo da će se svaka žena na ovom svetu složiti!

Da vas razume kada se ne osećate dobro

Tokom naših života će biti mnogo loših dana, mi ćemo nekada biti loše, bez obzira na to da li je to fizički, ili će nas život jednostavno iscrpeti. Kada se to desi, ako vam vaš čovek ne pomogne i ne razume vas, on vas verovatno nikada neće razumeti.

Osam signala na koje treba da obratite pažnju: Koliko je zdrava vaša veza?

foto: Shutterstock / Instagram

Šta vam je dozvoljeno da radite kada je u pitanju vaše telo - šminka, kosa, pirsing itd.

Kao jedinstvena ljudska bića, trebalo bi da imamo sposobnost da se izrazimo. Žena ne bi trebalo da joj dozvoli da joj čovek kaže da ne može da namesti kosu na određeni način, ili da se našminka kako ona želi, i tako dalje.

Da vam dozvoli da znate razlog zašto je on uznemiren

Komunikacija i normalan razgovor su potrebni u svakoj vezi. Kada vaš čovek ne može da vam kaže razlog zbog koga se oseća uzrujano, to znači da on nije spreman za ovaj odnos kao odraslo biće. Razgovarajte o problemima, tako se sve može rešiti.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs