Prećutno priznanje

Pročitajte ga: Ako vam nije rekao da vas voli, ovi znakovi će to potvrditi

Pogledi, kontakt očima, hrana koju kupuje i razgovori o zajedničkoj budućnosti suptilno vam poručuju da vas vaš muškarac voli, iako vam to nije direktno priznao
Ljubav i zavođenje
18:02h Autor:
Pročitajte ga: Ako vam nije rekao da vas voli, ovi znakovi će to potvrditi
Foto: Shutterstock

Nije tajna da je muškarcima potrebno malo više vremena da priznaju da vole osobu s kojom su u vezi. Međutim, to što on još uvek nije izgovorio te kratke i slatke reči ne znači da nije počeo da oseća ljubav. Jednostavno potražite sitne znakove koji ga odaju i koji viču da je odlepio za vama, prenosi Cosmopolitan.rs.

Zašto me tako gledaš

Muškarci uvek pomno posmatraju ono za čim žude. To, najverovatnije, objašnjava zašto čežnjivo posmatraju ženski dekolte. Zato, ako primetite da, dok sedite u kafiću, prolazi devojka koja izgleda tako dobro da je i vi posmatrate otvorenih usta, on zamišljeno zuri u vaše oči - definitvno oseća nešto više prema vama.Naročito je simpatičan i pouzdan znak kada vas tajno posmatra, kada misli da ga ne primećujete – dok gledate film, razgovarate s prijateljima...

Kontakt očima

Muškarci se, ponekad i previše, kontrolišu u pokazivanju svojih osećanja. Kada primetite da vas bez reči gleda u oči, zamišljeno, uvidećete da zapravo spušta štit i pušta vas u svoj svet. Muškarci su otkrili da ne uspostavljaju kontakt očima ni sa kim u meri u kojoj to čine sa sadašnjim devojkama, što, priznaju oni, pokazuje koliko su opušteni i zaneti kad provode vreme sa njima.

Hrana

Kada utvrdite da je njegov frižider pun salatica, dijetalnih sokova i jogurta – svega onoga za šta zna da vi konzumirate i nije sastavni deo muške kuhinje, zapitajte se da li je to sve kupio zbog sebe.

Patrik, mladić koji je učestvovato u anketi američkog Cosma, priznaje da je jednog dana spustio spustio pogled prema korpi u supermarketu i shvatio da je u nju ubacio šargarepe i dijetalni sok za svoju devojku.- Tada sam uvideo da je volim: kada sam shvatio da je za mene postalo potpuno prirodno da bez ikakvog razmišljanja i planiranja radim na tome da je usrećim – kaže Patrik.

Ostavi to kod mene

Muškarci vole da održavaju privid da su slobodni što je to duže moguće. Onog trenutka kada uđete u njegov stan dok sedi s prijateljima i ugledate svoj lak za nokte na stočiću za kafu, znajte – pečen je!

Razgovori o budućnosti

Muškarci pokušavaju suptilno da nam pomenu da nas žele u svom životu ne samo te večeri već mnogo, mnogo duže. Možda i zauvek. Međutim, to vam verovatno neće tek tako saopštiti na putu do bioskopa. Veća je verovatnoća da će suptilnim pitanjima i komentarima pokušati da vam opipa puls i sazna šta vi mislite o tome i da li vi vidite zajedničku budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs