Za one hrabrije

Seks u javnosti: Kako da ne budete uhvaćeni na delu

Na haubi, na žurci ili uz prozor - ukoliko volite da eksperimentišete ili želite da razbijete monotoniju, ovo su idealna mesta da ne budete uhvaćeni "na delu" tokom seksa u javnosti
Škola sexa
02:00h Autor:
Seks u javnosti: Kako da ne budete uhvaćeni na delu

Mnogi smatraju da je seks u javnosti neverovatan. Naravno, uvek postoji šansa da budete uhvaćeni na delu, što nije baš tako prijatan završetak akcije. Zato sa vama delimo ova riskantna, ali i seksi mesta za vođenje ljubavi, na kojima postoji veoma mala šansa da budete uhvaćeni, prenosi Cosmopolitan.rs.

Seks na haubi

Ima nešto što momke neverovatno napali, kada vide ženu na kolima. Odvezite se na neko udaljeno mesto, parkirajte se i iznenadite ga sa jednim seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

Uz prozor

Ukoliko ste u mogućnosti, iznajmite hotelsku sobu na poslednjem spratu, to bi trebalo da vam obezbedi prelep pogled. Neka vas vaš dragi priljubi uz prozor, a vi slobodno pustite misli ka Majku Fazbinderu u filmu Sram. Ukoliko niste gledali ovo ostvarenje, verujte nama, seks uz prozor i te kako pali.

Na žurci

Sledeći put kad budete kod prijatelja na žurci, ušunjajte se sa svojim momkom u kupatilo i jednostavno se prepustite strastima na brzaka. Činjenica da će te sve vreme čuti glasove ostalih gostiju daće oboma veliki nalet adrenalina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs