samo ovako nećete pogoršati situaciju

Kako reaguju horoskopski znaci nakon svađe: Pazite da Blizancu ne stanete na žulj, a Raka ne uvredite!

Svaki znak Zodijaka ima svoju slabu tačku, a pravi pristup može da spasi stvar i reši nesuglasica

Ljubav i zavođenje
Autor:
Kako reaguju horoskopski znaci nakon svađe: Pazite da Blizancu ne stanete na žulj, a Raka ne uvredite!
Foto: Shutterstock

Nakon svađe s prijateljem, partnerom ili članom porodice ponekad je teško pronaći pravi način kako smiriti osobu i navesti je da se odljuti.

Ovan

Ovna je najbolje najpre pustiti da se ohladi. Ako pokušate da ga urazumite ili dokažete da ste u pravu dok je još uvek ljut, samo ćete pogoršati situaciju.

Najpre mu dajte trenutak da se smiri, pa onda pokušajte razgovorom rešiti nastalu situaciju.

Bik

Što više pokušavate da branite svoju stranu ističući nove argumente to ćete više razljutiti Bika i dati mu dodatan razlog za ljutnju i svađu. Zbog toga je najbolje jednostavno popustiti i prestati da se zamarate. Čak i da znate da ste u pravu, pokušajte da budete pribrani i odustanite od rasprave jer svaki novi potez će ga još više razljutiti.

Kako horoskopski znaci reaguju na stres: Ovan psuje na šalteru, Rak puca kad je gladan!

foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su jedan od znakova koji će vam zadati najviše muke ako mu stanete na žulj. Tada je najbolje iskreno da se izvinite i svoje izvinjenje ojačate komplimentom.

Tako ćete najbolje dopreti do ljutog Blizanca i smiriti nastale strasti, kao i njegovu potencijalnu želju za osvetom. Ipak, treba da prođe neko vreme dok se osoba rođena u ovom znaku ne ohladi i zaboravi na ljutnju.

Rak

Kada razljutite Raka, najgore što možete učiniti je argumentujete svoje mišljenje koristeći primere i reči koje bi ga mogle lično uvrediti. Tako ćete ga povrediti još više pa je najbolje da se izvinite i da mu date do znanja da vam je stalo do njega i pomirenja.

Kako su po prirodi nežni i emotivni, dopiranje do njihovog srca i osećanja ugasiće negativne emocije i ljutnju koja im ionako teško pada.

Lav

Pravilo broj jedan – ne podcenjujte Lava. Poslušajte šta ima da kaže, dopustite mu da izrazi svoja osećanja i iskaže mišljenje. Pokušajte pronaći kompromis tako što ćete uvažiti njegove reči. Na vama je da ublažite njegovu ljutnju kako biste oboje izašli mirne glave iz nastale situacije.

Devica

S osobama rođenim u znaku Device najbolje je biti iskren. Razumne su osobe i ne vole stvari ostavljati nedovršenima, naročito kada je reč o onima s negativnim predznakom.

Za njih treba imati čelične živce: Ovi horoskopski znaci su teški kao crna zemlja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs