šire negativnu energiju

Pucaju zbog sitnica: Ovih 5 horoskopskih znakova su u stanju da polude u sekundi!

Ovi znakovi Zodijaka se uzrujavaju i zbog najmanje sitnice

Zanimljivosti 15.07.2019. - 11:16h Autor: Stil/Index.hr
Foto: Shutterstock

Neke osobe i najmanja sitnica može da iznervira, a na tu karakternu crtu može da utiče i horoskopski znak u kojem ste rođeni.

 

Rak

 

Ovaj znak Zodijaka ne može uvek reaguje na uvrede, zanemarivanje i porodične probleme. Kada primeti da je njemu bliska osoba na neki način ugrožena, pokušaće da nešto preduzme, ali s dozom ogorčenosti i mrzovoljnosti. Takvo ponašanje kod ovog znaka može da izazove i uskraćena ljubav ili osećaj neprihvatanja u određenom društvu.

 

Devica

 

Čik probajte da Devici narušite radnu atmosferu, ostavite nered ili dolazite neurednii. Oni tada jednostavno polude, te su u stanju da prigovaraju sve dok ne bude po njihovom.

 

Ipak, Device s lakoćom pronalaze rešenja, ali neće se uvek isto suočiti s izvorom svog nezadovoljstva. Ako to ipak učine, neće nikoga poštedeti.

 

Ne blistaju na ovom polju: Ova 4 horoskopska znaka nemaju sreće u ljubavi!

foto: Shutterstock

Škorpija

 

Reč je o veoma osetljivom horoskopskom znaku koji svoju emocionalnu slabost prikriva mrzovoljom i zanovetanjem jer ne želi da pokaže svoju ranjivu stranu drugima.

 

Kada ih neko povredi, one su u stanju da u sekundi postanu neraspoloženi  u sekundi da počne da širi negativnu energiju na svoju okolinu. Kako su harizmatični, lako prenese neraspoloženje na druge.

 

Jarac

 

Jarac spada u znakove Zodijaka koje može da naljuti i najmanja glupost.  Zato se nemojte začuditi ako vam osoba rođena u ovom znaku napravi frku ni oko čega.

 

Njemu treba mir i samoća da ohladi glavu i izbaci sav stres i nakupljene negativne emocije.

 

Ribe

 

Njih najviše može da uznemiri nepravda prema njima samima ili nekoj njima bliskoj osobi.

 

U trenucima nervoze i mrzovolje, Ribama je najbolji lek neki kreativni izduvni ventil pomoću kojeg će negativne emocije preobratiti u nešto pozitivno.

 

Slatke tajne: Ovih 8 stvari znaju žene kojima u životu sve ide kao po loju!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...