Obratite pažnju

Ženo, sa ovakvim muškarcem nikad nećeš biti srećna!

S njima samo gubite dragoceno vreme

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ženo, sa ovakvim muškarcem nikad nećeš biti srećna!
Foto: Shutterstock

Potraga za onim pravim može da bude naporna. Premda je izbor naizgled veliki, prava je muka "odvojiti žito od kukolja" i otkriti da li je on tvoja prava ljubav.

Na ovih sedam tipova muškaraca ne treba nepotrebno trošiti dragoceno vreme, jer i one koje su rizikovale verujući da će se promeniti, sa ovakvim muškarcima su uvek bile nesrećne!

1. Povređeni

Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživeo u prošlosti. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je slučaj teži: on to nije preboleo. Zbog toga nikada nema poverenja ni u koga. On je na ivici ogorčenja. Gotovo je nemoguće pomeriti ga odatle, a to i nije vaš zadatak. Srećna veza s takvim muškarcem nije moguća.

Njegova tipična rečenica: "Sve ste vi žene iste!"

2. Detinjasti

Detinjasti tip je naročito naporan, jer konstantno odbija da preuzme odgovornost za svoja dela i svoj život. U vezi s takvim tipom muškarca dobićete dve osobe odjednom: muškarca i dete. Moraćete da pospremate za njim, pazite na termine i obavljate sve važnije stvari. Možda će to u početku biti nevažno, ali s vremenom to uništava vezu.

Njegova tipična rečenica: "Hoćeš li me podsetiti da sutra imam zakazano kod lekara?"

Ovo su znaci da je žena nesrećna u braku: Prepoznaćete je na kilometar!

foto: Shutterstock

3. Ne želi da se veže

On ima uspešnu karijeru, dobar životni standard i zna šta želi. Problem: to niste nužno vi. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi "obavezao". Reč brak ne postoji u njegovom rečniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali samo za kraće avanture.

Njegova tipična rečenica: "Nazvaću te!"

4. Zaljubljen u sebe

Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a naročito žene. On sebe voli više nego što će ikada voleti neku ženu i traži onu koja je spremna svakodnevno da mu daje potvrdu da je divan i krasan i da ga obožava - to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem i dopuštaju da se njima manipuliše.

Njegova tipična rečenica: Sve što počinje sa "Ja".

5. Igrač

Kod ovog muškarca postoji opasnost da će vam slomiti srce, jer on je pravi majstor preobražaja. Šarmantan je, rečit, pažljiv i pravi je profesionalac kad je reč o davanju komplimenata - sve dok ne završite u njegovom krevetu. Onda se pokaže njegova druga strana - postane nepouzdan, ne javlja se više i ne pokazuje interesovanje. Problem: već odavno vam je ukrao srce.

Njegova tipična rečenica: "Trenutno nisam spreman za vezu."

Ne smete postati njihova igračka: 6 maski manipulatora i kako se zaštititi!

foto: Profimedia

6. Koristoljubivac

Ovaj tip muškarca naročito je opasan, jer će vam osim srca ukrasti i novac. On se mota oko žena koje imaju novca, lakoverne su ili jako usamljene. Vrlo je šarmantan i slatkorečiv. Zbog toga kod većine relativno brzo postiže uspeh. Kad jednom upadnete u njegovu zamku, tražiće finansijsku pomoć - uvek s obećanjem da će vam vratiti novac. Ali, naravno, to se nikada neće dogoditi.

Njegova tipična rečenica: "Ako me voliš, pomoći ćeš mi."

7. Brbljavac

Za ovaj tip muškaraca sve je moguće: deca, venčanje, velika putovanja. Problem je sledeći: koliko puno priča o velikim planovima, toliko brzo nalazi izgovore da trenutno nije pravo vreme za njih. On nikada neće ispuniti svoja obećanja.

Njegova tipična rečenica: "Biće već prilike."

6 najčešćih ženskih fraza koje muškarci uopšte ne shvataju: Sve im je to kvantna fizika!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs