Skoro idealni

10 osobina zbog kojih su nam muškarci neodoljivi

Kakvog god da ste raspoloženja, teško da ćete odoleti dobrom humoru, muškarcu koji zna sa decom ili pesmi odsviranoj samo za vas
Ljubav
19:38h Autor:
10 osobina zbog kojih su nam muškarci neodoljivi
Foto: Shutterstock

1. Govori više stranih jezika – ljubavni šapat na francuskom ili nežne reči na španskom. Nemoguće je da vam ne probudi želju i rasplamsa maštu.

2. Dobar tata –

seksi tata koji brižno pazi svoju decu. To je prizor koji ne želite da prekidate, već da se zavalite udobno u fotelju i uživate.

3. Dobar plesač – kada zna šta radi na plesnom podijumu zvuči i više nego privlačno i seksi. Imate želju da mu se prepustite i pustite da vodi bilo da je reč o "stiskavcu" ili da vas energično zavrti.

4. Vešt s rukama – dobar majstor koji vas nikad neće ostaviti na cedilu. Ne mrzi ga da skine majicu i klekne ispod sudopere bez obzira na to što se taman obukao i krenuo sa drugovima na pivo - kako da mu odolite!

5. Galantan – nije mu problem da potroši na vas i osvoji vas romantičnim gestom. Još ako to ne radi u znak izvinjenja za nešto što je prethodno zgrešio - ne možete da ostanete ravnodušni.

6.

Svira instrument – gitara, violina, klarinet ili neki drugi instrument uz pesmu samo za vas. I koliko god da ste neraspoloženi, u tom trenutku vas je otopio, priznajte!

7. Sportski tip – osim atletske građe i upornost može biti itekako seksi. Napolju je kiša ali ga ne mrzi da pokisne jer je vreme za džoging? Sigurno ga neće mrzeti ni da dodžogira do vas u pol anoći ako ga pozovete.

8.

Kuvanje – ima li išta romantičnije od muškarca s keceljom koji vas je dočekao s ukusnom klopom. Prosto ne znate da li vas je očarao gestom ili ukusima i mirisima.

9. Ima smisla za humor – kada vas nasmeje do suza i oraspoloži kada vam je najteže. Poželećete da uvek bude uz vas.

10. Uspešan – kada priča telefonom i zvuči tako pametno, sposobno, sigurno u sebe, jednostavno neodoljivo. Deluje vam kao i da je u stanju da reši sve vaše probleme, uliva osećaj sigurnosti. Na to je nemoguće ostati imun!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs