Višak kilograma garantuje dobre seksualne veštine

Deblji muškarci su bolji u krevetu?

Ako on imalo salo, znaće bolje da vas zadovolji u krevetu od izvajanih pripadnika jačeg pola, kojima se ocrtavaju trbušnjaci, tvrde turski naučnici
Ljubav
15:36h
Deblji muškarci su bolji u krevetu?
Foto: Facebook Beto Malfacini

Veća izdržljivost u seksu je stvar koja se pripisuje salu, pa muškarci koji ga imaju konačno mogu biti ponosni na svoj višak kilograma, ako je verovati turskim istraživanjima. Naučnici u Turskoj zaključili su da su deblji muškarci bolji ljubavnici od mršavih i da su oni koji imaju stomačić izdržljiviji. Tako seks sa njima traje 7,3 minuta, dok seks sa mršavim muškarcima traje svega 1,8 minuta.

Takođe, Turci su utvrdili da su mršavi muškarci manje vešti u krevetu od debeljuškastih, koji bolje znaju da zadovolje ženu. A jedan od razloga je i to što imaju manje problema sa prijevremenom ejakulacijom.

Naučnici tvrde da su za ovakve rezultate zaslužne naslage sala na muškom stomaku, koje debljim muškarcima pomažu da postignu ravnotežu hormona.

Naime, muškarci sa viškom kilograma imaju više ženskog hormona estradiola, koji je jedan oblik estrogena. Naučnici veruju da baš ti hormoni utiču na ravnotežu hemikalija u mozgu koje kontrolišu ejakulaciju, pa niži nivo ženskih hormona kod muškaraca može stvarati problem na ovom polju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs