Ponašanje odaje njegove seksualne veštine

6 trikova da otkrijete kakav je u krevetu: Gledajte kako jede i priča

Pažljivo posmatrajte kako muškarac sedi, da li dodiruje druge ljude tokom razgovora i da li govori monotono ili temperamentno. Ako je ćutljiv možda ima bizarne seksualne fetiše, a ukoliko stalno doriujete sagovornike sklon je eksperimentisanju
Ljubav
20:28h
6 trikova da otkrijete kakav je u krevetu: Gledajte kako jede i priča
Foto: Shutterstock

Ako se mušakarac nežno ljubi, postoji opasnost da je dosadan ljubavnik. Onaj koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah, dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja. Ali, postoje još neki načini da saznate da li sa njim možete imati dobar seks.

Način na koji jede

Najbolji su ljubavnici hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom prehranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihovu partnerku. Ipak, proždrljivost i brzinsko "trpanje" hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promene tonaliteta i istog izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Kao generalno pravilo, što je muškarac otvoreniji i druželjubiviji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti, a kod onih prilično ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veća je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i uvek je spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapša ga po ramenu i nema problema sa fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi vas mogao "gušiti". Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke, pa je zatim brzo ispuštaju u seksu im je bitna tehnika više od osećaja. Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs