Možda vredi probati

Uzdržite se od seksa: Evo šta se događa nakon 90 dana apstinencije!

Promenite ustaljenu rutinu u vašoj vezi i videćete kako ćete se ponovo zaljubiti u partnera i da ćete više žudeti za njim u svakom smislu te reči
Ljubav
03:38h Autor:
Uzdržite se od seksa: Evo šta se događa nakon 90 dana apstinencije!
Foto: Profimedia

Da li je apstinencija zaista korisna? Ili nije zdravo gušiti svoje prirodne nagone?

Mnogi ljudi se odlučuju za apstinenciju iako se nalaze u stabilnim vezama ili braku. Nakon 90 dana bez seksa, mnogi su priznali da su bili više zaljubljeni i željni svojih partnera više nego ranije, piše Mens Health.rs.

Ovo su tri odlična razloga da se povremeno suzdržite od seksa!

1. Obnovite strast u vezi

Ako želite da obnovite strast u vezi, možda je najbolje da neko vreme apstinirate. Promenite ustaljenu rutinu u vašoj vezi i videćete kako ćete se ponovo zaljubiti u partnera i da ćete više žudeti za njim u svakom smislu te reči. Nakon određenog perioda apstinencije, strasti u vašoj vezi će se uzburkati, a prvi seks nakon nekog vremena će sigurno biti lud i nezaboravan.Kako apstinencija utiče na vaš organizam.

Ponizićeš sebe: Nikad ne spavaj sa njim iz ova 4 razloga!

2. Ostvarite bolju povezanost sa partnerom

Slažemo se da je seks veoma bitna stavka u svakoj zreloj emotivnoj vezi, ali povremeno apstiniranje može samo da učvrsti vašu vezu i poboljša i sve ostale sfere vašeg odnosa. Iskoristite vreme bez seksa da se više fokusirate na interesovanja, strahove i nade vaše partnerke i upijajte lepotu platonskog odnosa.

3. Lakše ćete razlikovati ljubav od požude

Teško je razdvojiti požudu od ljubavi pogotovo u početnoj fazi veze zbog uzavrele hemije, strasti i zaslepljenosti koje to uzbuđenje nosi. Povremeno apstiniranje od seksa će vam pomoći da sa partnerom ostvarite dubok intiman odnos, bez prvenstvenog fizičkog kontakta.

Seks iz pakla: 4 žene otkrile kako su zamalo stradale zbog vibratora!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs