Ludi eksperiment

Zbog opklade, 48 sati šetali goli po kući: Nisu mogli da veruju šta im se dešava!

Par je odlučio da celi vikend budu nudisti u svom stanu. Nisu mogli da ostave jedno drugo na miru
Ljubav
05:42h Autor:
Zbog opklade, 48 sati šetali goli po kući: Nisu mogli da veruju šta im se dešava!
Foto: Shutterstock

Momak i devojka su odlučili da vikend provedu kao potpuni nudisti u svom stanu i rezultati su bili zadivljujući:

""Ako izgubiš ovu opkladu, znaš šta te čeka”, rekao mi je dečko sa kojim sam već četiri godine u vezi sa nekim posebnim sjajem u očima.

“Ne, šta?”, upitala sam blago nezainteresovano. To je bila njegova omiljena igrica i obično smo se kladili u večeru, piće, ko će prati suđe ili peglati košulje, pa tako ni ovaj put nisam očekivala neki posebno važan zadatak.

Ali kada je rekao da je ulog 48 sata golotinje (u prevodu: zatvoriti se u stan preko vikenda i hodati u Evinom i Adamovom kostimu, eventualno uz korištenje papuča), naravno da sam namerno dala pogrešan odgovor i upustila se u izvršavanje teške kazne koja će se na kraju pretvoriti u najveći užitak.

Ona je bila studentkinja, a ja doktor, 15 godina stariji od nje: Nisam mogao da je se nagledam!

Evo kako sam preživela ovaj goli eksperiment.

Na početku, naravno, sumnje. Da li ći ja to moći? I da li je moj dečko ipak u blagoj prednosti jer se i inače ponaša kao nudista kod kuće.

Čim uđe u stan, zafrljači farmerke i čarape sebi iza leđa, izbaci stomak i ponosno se češka, dok ja u prolazu uvlačim stomačić i pitam se da li se vide one tri čaše soka koje sam upravo iskapila. S druge strane, čim sam pristala na ovu igricu, moja prva asocijacija je bila: "Joj, majko moja! Nudisti na Jadranu koji igraju ping-pong."

Njegova asocijacija je bila: "Suuuper! Seks-maraton od jutra do mraka."

Na sreću, noć je ubrzo pala i sramota je nestala kao i odeća od petka pa sam pomislila – čemu panika? Ta već smo sto puta zaspali goli. Mogu ja to. I sledeće jutro nastaviti, naravno. S tim da smo sada u subotu na dobitku jer nema trošenja vremena na skidanje pidžame i gaćica. Jako praktično.

A džentlmen mi na kraju donosi i doručak u krevet – kroasane i kafu. Nažalost, ništa od kajgane jer je sirotan negde čuo da je i Džejmi Oliver jednom opekao intimne delove kad je poželeo da napravi doručak za svoju dragu kao goli kuvar.

Ove tri stvari vam se dešavaju zbog seksa: Neverovatne posledice vođenja ljubavi!

Ručak se brzo pretvorio u film "Devet i po nedelja".

Što se tiče ostalih aktivnosti, zaključili smo da su svi kućni poslovi malo riskantni ili smešni kad si go (peglanje, usisavanje, pogotovo popravke) i da je francuska sobarica u ultrakratkoj haljinici ipak uzbudljivija od nas pa smo se skoncentrisali na gledanje filmova, zagrljaje, dodirivanje, čitanje i dremanje.

Naravno da je u nekom trenutku izbila i mala svađa (ne pitajte zbog kog glupog razloga), ali smo uskoro i od toga odustali, jer – kako ćeš se svađati zbog toga ko će oprati suđe kad te njegova stvar ljutito gleda u oči? I još se ukruti i preti? A nekako i meni autoritet pada u Evinom kostimu.

Zaključak? Ok, bilo bi pretenciozno tvrditi da smo postali bolji ljudi, ali smo postali nežniji jedno prema drugome bez tog zaštitnog sloja odeće i opušteniji. I da, golotinja zaista mami na dodire, maženje i poljupce, a ko će odoljeti da onog drugoga u prolazu blago ne udari po guzi? Ali mnogo je važnije saznanje da je samopouzdanje više seksi od perfekcionizma.

P. S. Da, on je ipak bio u pravu, jer je vikend bio puno bliži seks-maratonu nego ping-pongu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs