Horor priče

Seks iz pakla: 4 žene otkrile kako su zamalo stradale zbog vibratora!

Kada pročitate šta se ovim ženama dogodilo sa vibratorima, možda ćete pre sledeće upotrebe dva puta razmisliti
Ljubav
23:30h Autor:
Seks iz pakla: 4 žene otkrile kako su zamalo stradale zbog vibratora!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene danas kupuju vibratore i bez problema se prepuštaju uživanju koje ova seksi spravica može da obezbedi. I tu nema ništa loše.

Ali, kada pročitate šta se ovim ženama dogodilo sa vibratorima, možda ćete pre sledeće upotrebe dva puta razmisliti!

Iz mase neprijatnih situacija, koja su čitaoci anonimno podelili, portal BuzzFeed objavio je četiri najgora:

1. Jednom sam otišla kod dečka istog dana kada sam imala i razgovor za posao. On je bio slobodan pre mog razgovora, a obe lokacije su bile u istom kraju, pa sam pomislila - zašto da ne. Ponela sam sa sobom i vibrator, kako bismo se malo zabavili, i to je bila velika greška! Sučajno mi je ostao u torbici, a usred intervjua se sam uključio i počeo da vibrira. Potencijalni šef pitao me je šta se dešava, a ja sam mislila da sam zaboravila da isključim mobilni. Zavukla sam ruku u torbu i izvukla vibrator! Pocrvenela sam kao bulka od sramote, a posao, naravno, nisam dobila.

2. Prvi vibrator sam kupila pre nekoliko godina, i baš sam ga često koristila! Jedne noći je samo naglo prestao da radi, iako sam stavila nove baterije. Otvorila sam poklopac, oblak crnog dima je izašao iz njega, a baterije curile i cvrčale! Ceo život mi je proleteo pred očima od same pomisli šta je moglo da mi se dogodi.

Zašto žene ne treba da koriste vibrator: Šteta koju je teško popraviti!

3. Krenula sam na put avionom, ali avion je samo stajao na pisti, nikako da krene. Onda su dvojica muškaraca ušla i zabrinuto razgovarala sa pilotom. Svi su se pitali šta se dešava. Pilot se zatim okrenuo prema putnicima, krenuo prolazom između sedišta, pogledao direktno u mene i glasno rekao da u mom koferu nešto zuji! Morala sam da mu kažem da imam vibrator. Svi su počeli da se smeju i iščuđavaju, a pilot mi je dao dozvolu da odem do prtljaga i isključim vibrator.

4. Dečko je želeo da me iznenadi i kupio mi je vibrator. Zaista nam je bilo lepo i zabavno, sve dok u jednom trenutku nismo čuli zvuk lomljenja! Pola vibratora ostalo je u njegovoj ruci, a druga polovina zaglavljena u meni! Bila sam prestravljena, on je hteo da me odvede u bolnicu, ali umesto toga odlučila sam da ga izbacim iz sebe kao kod porođaja. Bio je to najsramotniji događaj u mom životu!

Ne bili im u koži: 4 žene otkrile najbizarnija seksualna iskustva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs