Zavisnost

Devojka (25) svake noći uhodila muškarce i primoravala ih na seks: Dnevno spavala sa petoricom!

U svakom trenutku života sam imala pet muškaraca koje sam mogla pozvati da dođu na seks
Ljubav
00:06h Autor:
Devojka (25) svake noći uhodila muškarce i primoravala ih na seks: Dnevno spavala sa petoricom!
Foto: Shutterstock

Jedna žena je odlučila da prizna svetu da je jedina stvar koja je ikad zanimala bio samo seks. Sejl Kolade počinje svoju priču rečima da je oduvek bila vrlo usamljena i da je, otkad pamti, jedini lek za to bio - seks.

"U svakom trenutku života sam imala pet muškaraca koje sam mogla pozvati da dođu na seks. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom", objašnjava Sejd.

Za nju je seks bio središte života oko koga se sve vrtilo. Sa 17 je postala zavisna o tome da uz sebe ima muškarca sa kojim može spavati. S 19 je već spavala sa 40 muškaraca, a njen opasan način života je vodio ravno u propast - bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodične probleme.

Žena (36) spavala sa 370 muškaraca: Seks je bio njena bolest!

U 30. godini je konačno potražila profesionalnu pomoć i krenula na sastanke zavisnika o seksu. Sve to joj je pomoglo u apstinenciji, te tako živi već šest godina i danas pomaže drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

"Seksualna zavisnost uglavom povezuju sa muškarcima, ali, naravno, postoji i mnogo žena koje se bore sa ovim problemom. Skoro 13 godina sam živela u jednom vrlo mračnom, usamljenom svetu kojeg sam sama stvorila i iz kojeg nisam znala da izađem. Nisam znala. Nisam želela. Kada sam se konačno usudila da iskoračim napolje, osetila sam ogromno olakšanje."

Zavisnost o seksu je kao i svaka druga i jednako ljude tera da postanu samoživi, destruktivni i depresivni.

Nikad im dosta seksa: Malo poznate činjenice o nimfomaniji!

Nije bila spremna na majčinstvo sa 14 godina

Sejl je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dete je rodila sa 14, što je ostavilo velike posledice na njoj. Briga o njoj i detetu na sebe je preuzela njena baka.

"Tad sam bila jako usmaljena i žudila sam za pažnjom. Polako sam postajala očajna", priseća se Sejl, koja je sa 17 godina upoznala Paula, dečka sa kojim je počela da se redovno seksa, a koji je postao svojevrsna zamena za njenu usamljenost.

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

"Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana."

Sa 17 godina je rodila drugo dete, sina Andreja, a dečku je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog detata, Sejla je dala sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je želela da se seksa i po nekoliko puta dnevno sa Paulom.

Šta sve seks leči: Umesto lekovima, okrenite se vođenju ljubavi!

Pa ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro ga je ponovno počela varati i ostala je još jednom trudna.Ovog puta, odlučila se za abortus.

Do 22. rođendana, Sejl je prebolela hlamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

Pet godina je prošlo kao u izmaglici

"Ne sećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se događalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni."

U 26. godini je ponovno ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu s nepoznatim muškarcem.

Ponizićeš sebe: Nikad ne spavaj sa njim iz ova 4 razloga!

"Ne znam na koji način sam uspevala zatržati posao savetnice. Bilo mi je vrlo naporno držati kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala sam sa kolegom", govori Sejl i priseća se jedne situacije kad je zaboravila da plati stanarinu, pa je morala decu poslati kod rođaka.

U 30oj je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat, te tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

"Ponosna sam na sebe. Program koji sam vežbala me naučio da prepoznam znakove i sprečim samu sebe da se ponovno nađem u paklu. Ne planiram imati seks sa bilo kim u skorije vreme, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osetiti pravu ljubav, što da ne?! Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti."

Ali uprkos oporavku, Sejl se svakog dana budi sa osećajem krivice i gorkim ukusom kajanja zbog života kog je vodila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs