10 blagodeti

Šta sve seks leči: Umesto lekovima, okrenite se vođenju ljubavi!

Vođenje ljubavi je tretman spektakularne lepote. Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju
Ljubav
14:02h Autor:
Šta sve seks leči: Umesto lekovima, okrenite se vođenju ljubavi!
Foto: Shutterstock

Osim za uživanje, seks ima i 10 naučno dokazanih dobrobiti:

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađate se napetosti u krvnim sudovima mozga.

2. Puno seksa pozitivno utiče na zapušen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i prolećne alergije.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne lepote. Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje mekoću kosi i sjaj očima.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne treba vam posebna oprema!

Penis i dužina života: Ko će dočekati starost, a kome preti prerana smrt?

5. Ako vodite ljubav polako, nežno i opušteno, smanjujete šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.

6. Vođenje ljubavi može da spali sve kalorije koje ste sakupili tokom prethodne romantične večere, koji je normalni sled događaja posle nje.

7. Seks je sveti lek za depresiju, otpušta endorfin u krv, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce sa osećajem da su jedinstveni.

2 stvari su presudne za najbolji oralni seks: Da li ih primenjujete?

8. Seks je odličan za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svetu. Mnogo je delotvorniji od valijuma.

9. Što više seksa to bolje, jer tpolno aktivno telo otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlezda našeg tela je neprimetan našem nosu, ali je vrlo inspirativan za žene!

Ovakav seks spasava vezu od propasti: Krenite u akciju!

10. Poljubac svaki dan, smanjuje vaš odlazak zubaru. Umetnost ljubljenja izaziva pljuvačku, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha koje uvek obnavlja kapacitet pluća.

(izvor: Tetka Saveta)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs